, ,

Celebru lac din județul Cluj devenit platou de filmare al unui reality-show internațional! Locația a fost aleasă din 50 de lacuri din lume

Posted by

Unul dintre cele mai noi producții de divertisment s-a filmat exclusiv pe lacul de acumulare Beliș-Fântânele din județul Cluj.

Este vorba de cel mai nou reality-show, The Bridge Ungaria, emisiune în care vor participa 14 străini și se vor lupta pentru marele premiu de 80.000 de dolari. Aceștia trebuie să contruiască un pod, dar fără a folosi unelte moderne sau de ajutor exterior. Iar totul s-a turnat pe Lacul Beliș, locația fiind considerată de producători perfectă pentru acest show.

Azi are loc premiera show-ului

Premiera The Bridge are loc astăzi, 11 august, la HBO Max Ungaria, iar echipa de producție românească Paprija Studios România s-a implicat puternic ăn realizarea acestui proiect. Un număr de 50 de specialiști au luat parte la realizarea lui.

Podul pe care trebuie să îl ridice fără ajutor extern și fără unelte moderne cei 14 străni proveniți din țări diferite va trebui să aibă o lungime de 250 de metri, fiind făcut din materiale ecologice.

Participanții trebuie să conceapă strategii și să lucreze în echipă. Lacul Beliș a fost locația superbă aleasă pentru acest tip de reality show, întruchipând peisaje care îți taie răsuflarea, dar și un spațiu în care să fie îndeplinite cerințele tehnice.

Cum s-a ales Lacul Beliș

Producătorii show-ului The Bridge Ungaria au realizat o documentare detaliată și au ales Belișul din 50 de lacuri din lume.

„Găsirea locului ideal este ca și cum ai încerca să cauți un ac în carul cu fân. Necesită mult efort, prospecții și documentare, precum și mult noroc, bineînțeles. Cred că am descoperit un loc pe care îl adăugăm acum pe harta lumii, pentru ca milioane de telespectatori să se bucure de el în cadrul acestui reality show, la televizor. Și pe care, de ce nu, poate îl vor vizita și în realitate”, a declarat Anca Iurea, Operations Officer al Paprika Studios România, citat de cancan.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *