Connect with us

Hi, what are you looking for?

CALEIDOSCOP

Celebrul vamaiot Jaguarul se pregătește să stingă lumina în Vama Veche. Lăcomia de bani a distrus stațiunea!

Unul dintre cei mai celebri vamaioți din România, Constantin Barbis (66 ani), supranumit Jaguarul, și-a exprimat regretul pe pagina sa personală de Facebook față de distrugerea farmecului Vămii Vechi din cauza lăcomiei patronilor și intereselor care au acaparat micul sătuc pescăresc de pe litoralul românesc.

„Și uite așa ne apropiem de finalul acestui sezon 2023 în care prețurile au explodat în Vama Veche datorită lacomiei de bani a 95% din patronii acestui jumăte sat-jumate coproductie Mamaia, Costinești, Eforie!! O vară trasă de coadă, o vară în care pe patroni i-a durut în spatele gării de voi, de public, de poziția financiară a fiecărui cetățean venit ca turist sau ocazional în Vamă!

Și uite-așa povestea merge mai departe, ca patronii din Vama Veche. Oare la ce vă așteptați pentru 2024? La ce? La mai bine?? Melodia celebrei trupe Holograf: Banii vorbesc a renascut din nou! Cred că becul meu a început dragilor să pâlpâie.

Cred că voi stinge eu becul în Vamă! Nu o să aștept să fiu mumia Vămii! Mai bine sting eu becul! Pot spune de voi publicul din toată țara că și anul asta ați fost minunați!”, a scris Jaguarul, pe Facebook.

Foaia Transilvană a realizat un reportaj în ultimul weekend din luna august 2023:

Farmecul de odinioară al Vămii Vechi s-a dus. Rock-ul și-a pierdut popularitatea în stațiunea recunoscută pentru acest gen, iar prețurile au explodat. „Totul e la suprapreț, totul pentru profit”

Colegii de la Rock FM au realizat un frumos interviu cu Constantin Barbis din Vama Veche, pe care îl puteți citi AICI.

Cine este Jaguarul

Jaguarul este profesor de canto și de chitară în particular, care a predat 7 ani și la Casă de Cultură din Medgidia. Toți membrii familiei din partea tatălui au fost muzicanți, iar tatăl său a fost bateristul Radioteleviziunii Române. A devenit rocker atunci când s-a mutat în Sighetu Marmației pentru o femeie. Acolo a cântat în trupa Hard Rock Faraon. Jaguarul, așa cum este el cunoscut, cânta la tobe și chitară bass. Se mândrește că are studii de muzică și nu cântă după ureche. Din acel moment spune că a trăit în stilul rock. Băutură, femei, libertate. Nu a pus niciodată preț pe stabilitate. Viața și-o împarte între București, Vamă și Medgidia.

Barbis își dorește să deschidă un magazin de reparații aparatură muzicală, zice că se pricepe. Consideră că are cea mai bună aparatură de sonorizare stradală. Este căsătorit și se mândrește cu copiii săi, doi băieți și o fată. Niciunul nu cântă. S-a căsătorit de tânăr, la 22 de ani avea primul copil. A cântat în deschiderea trupelor mari, precum Cargo sau Phoenix.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

NATIONAL

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunțat emiterea unei avertizări cu privire la Federația Navală Panelenă, care a declarat intenția de a organiza o grevă...

EVENIMENTE

În această vară, clujenii au fost printre principali turiști de pe litoralul românesc, iar valoarea medie a unei vacanțe a fost de 546 de...

NATIONAL

Bilanţul Comandamentului Estival 2023 al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a însemnat în acest an amenzi de aproape 5 milioane...