,

Celebrul vlogger Mircea Bravo și-a găsit aleasa și se va însura săptămâna viitoare

Posted by

Invitat la Bistrița pentru evenimentul de lansare al traseului Via Transilvanica, îndrăgitul vlogger Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa, a oferit un interviu unei publicații locale din județ, iar printre altele acesta a anunțat că se va căsători săptămâna viitoare.

Bravo a făcut marele anunț în timpul discursului său ca ambasador de la lansarea traseului Via Transilvanica.

„Nu vreau să vă spun că Bistrița e bun sau că e rău, nu cred nici în patriotismul că românii-s cei mai tari, dar acum în Cluj, dacă te uiți în orice domeniu: cultural, evenimente, sportiv, bistrițenii-s cei mai tari!

Eu sunt mândru că sunt bistrițean, în fiecare an mă îndrăgostesc tot mai tare de județul ăsta, de orașul Bistrița, mi se pare super mișto, cu oameni de bun simț și, ca urmare, mi-am și găsit o fată din Bistrița, cu care o să mă căsătoresc săptămâna viitoare”, a spus Mircea Bravo, pentru infobistrița.ro.

Mircea Bravo a devenit ambasador Via Transilvanica și a participat sâmbătă la evenimentul de lansare a traseului Via Transilvanica din Bistrița.

„Eu sunt un om care poate par liber, dar am multe complexe și când am ajuns la Cluj cumva mi-era rușine să zic că sunt din Beclean, județul Bistrița-Năsăud, credeam că poate nu e ok, nu e cool, că sunt oameni mult mai cool acolo la Cluj. După aia, am auzit de oameni care au plecat la New York și pentru mine, până la 20 de ani, era o scară a succesului să mergi cât mai departe, pentru că mulți tineri cred că fericirea nu e acasă.

Ei cred că dacă tu te-ai născut în Beclean și ai rămas în Beclean, nu ai evoluat. Ei cred că tu trebuie să te naști în Beclean și trebuie să ajungi cât mai departe.

Era ceva care credeam și eu că așa e. În 2018, am avut norocul să ajung la New York, acolo e capitala lumii, acolo toată lumea e fericită… Am făcut un material cu românii care stau în New York și am fost surprins să văd că majoritatea aveau câte trei joburi, nu prea aveau prieteni.

Să te întâlnești cu un prieten în New York trebuie să ai ambiție, e foarte greu. Mi-am dat seama că poate nu e chiar așa de tare la New York”, a explicat Mircea Bravo.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *