,

Ceremonie specială online la primărie pentru cuplurile clujene care au împlinit 50 de ani de căsătorie

Posted by

Primăria Cluj-Napoca a organizat o ceremonie online specială, plină de emoție pentru cuplurile clujene care au împlinit 50 ani de căsătorie.

Seniorii au demonstrat că se poate! În pofida măsurilor de prevenție necesare în această perioadă, 90 cupluri au participat în aceste zile la primele „festivități digitale” organizate de Primăria Cluj-Napoca – în premieră în România – pentru celebrarea clujenilor care aniversează 50 ani de căsătorie, în aceeași formulă tradițională – seniori, emoții, muzică, premii, primar – dar… virtual.

Evenimentele de săptămâna aceasta au fost memorabile nu doar pentru cei prezenți în Sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca și prin videoconferință.

Cuplurile care timp de 50 de ani au format strânse legături de familie au mărturisit importanța momentului nu doar pentru ei, ci și pentru copiii și nepoții lor – mulți dintre ei fiind în aceste momente departe de România. Nu în ultimul rând, seniorii au ciocnit „live” un pahar de șampanie.

Pentru premierea cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, Primăria și Consiliul local organizează periodic astfel de ceremonii, oferind în numele comunității un premiu simbolic în valoare de 1.000 lei și o diplomă.

Cele două ceremonii online s-au desfășurat în datele de 5 și 6 august, iar înregistrările pot fi urmărite aici: 5 august6 august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *