Cerșetorii au invadat orașul Cluj-Napoca și sunt tot mai agresivi

Posted by

Cerșetorii au invadat Cluj-Napoca și sunt tot mai agresivi. Tot mai mulți clujeni au semnalat în ultima perioadă prezența tot mai numeroasă a cerșetorilor în majoritatea cartierelor orașului.

Cerșetorii au invadat orașul Cluj-Napoca
Cerșetorii au invadat orașul Cluj-Napoca

Cerșetorii din Cluj au devenit extrem de agresivi și nu solicită doar bani sau mâncare, ci chiar hărțuiesc oamenii. Majoritatea dintre ei provin din alte județe și orașe.

Cei care apelează la mila publică pot fi văzuți în centrul orașului, în Piața Unirii, Piața Muzeului, în zona tereaselor localurilor, dar și în zona magazinelor sau fast food-urilor ori în stații de autobuz.

Poliția Locală nu face față fluxului mare de cerșetori

Un clujean a reclamat pe rețelele de socializare, spunând că pe Bulevardul Nicolae Titulescu, în zona stației Piața Cipariu Est, sunt persoane care cer insistent bani sau alimente.

„Pe Bulevardul Nicolae Titulescu în zona stației Piața Cipariu Est, sunt persoane care trag de tine sa le dai bani, sa le cumperi mancare. Cred ca ar trebuii sa se facă ceva în privința asta, pentru ca sunt prea agățători și este o problemă pentru persoanele mai în vârstă”, a semnalat un clujean pe o retea de socializare.

Potrivit unui raport al Poliției Locale, îm 2023 au fost prinse 539 de persoane majore care cerșeau și 21 de minori în Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *