,

UPDATE – Cetățean american reținut de mascați după ce și-a amenințat cu moartea iubita – FOTO EXCLUSIV

Posted by

Un cetățean american cu domiciliul în Cluj-Napoca a fost reținut de forțele speciale după un scandal cu fosta iubită, pe care a amenințat-o cu moartea.

Pompierii clujeni au intervenit la un incident pe strada Senină din Cluj-Napoca, însă nu au fost lăsați să intre în casă, fiind amenințați cu sabia de americanul care s-a baricadat în podul casei.

Echipajul de pompieri a solicitat sprijinul poliției și mascaților de la S.A.S., care l-au reținut pe bărbat.

Potrivit unor surse, bărbatul s-a baricadat în podul imobilului unde acesta locuia cu iubita sa și i-a amenințat cu sabia pe oamenii legii.

Politia Cluj a confirmat incidentul

„La data de 19 martie a.c., în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că, într-o locuința situată pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soțul acesteia.

În baza sesizării, s-au format cu operativitate echipajele de intervenție, la locație deplasându-se polițiștii Secției 1 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și echipaje medicale.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție la locația respectivă, femeia se afla în afara imobilului, însă bărbatul în cauză se blocase în locuință, ulterior în podul imobilului.

După negocierile purtate cu acesta, luptătorii Serviciului pentru Actiuni Speciale au intervenit în forță, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, fiind extras din interiorul locuinței.

A fost transportat apoi la o unitate medicală de specialitate.

De asemenea, și femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale.

În cauză, au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a precizat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *