EVENIMENTE, SPORT

CFR Cluj se desparte de un mare jucător. Directorul sportiv Bogdan Mara a recunoscut că nu mai sunt bani

Experiența lui Denis Alibec la CFR Cluj este ca și încheiată, după ce atacantul l-a deranjat în mai multe rânduri pe antrenorul Dan Petrescu.

Momentul care a declanșat ruptura dintre atacant și tehnicianul ardelenilor s-a petrecut la finalul lunii noiembrie. Atunci, Alibec a ales să plece de pe banca de rezerve în timpul meciului cu Academica Clinceni, fiind nemulțumit că nu joacă. De atunci au urmat mai multe episoade în care fotbalistul a comis acte de indisciplină, iar Dan Petrescu este recunoscut drept un antrenor care nu tolerează astfel de ieșiri.

Directorul sportiv al campioanei României, Bogdan Mara, a confirmat că Denis Alibec nu va mai evolua pentru CFR Cluj.

Denis Alibec, out de la CFR Cluj

CFR Cluj nu se va mai baza pe Denis Alibec din cauza numeroaselor acte de indisciplină. Dan Petrescu nu îl mai ia în calcul pentru ultima parte a sezonului, astfel că atacantul împrumutat de la Kayserispor trebuie să își găsească de urgență o nouă destinație.

„Denis (n.r. Alibec) trebuie să își caute o echipă unde să joace. Și-a manifestat dorința să plece. Dan Petrescu a spus că nu se va mai baza pe serviciile lui. Vom vedea ce alege Denis. Noi avem posibilitatea să îl lăsăm până la vară, când îi va expira contractul. A spus că vrea să meargă la altă echipă pe stilul lui, unde să joace.

În anumite momente, Alibec a făcut lucruri grave. Au fost momente de indisciplină, cum a fost atunci când și-a aruncat tricoul. S-a trecut cu vederea, dar sunt lucruri repetate. Dacă nu dai totul la antrenament, pe teren, la Dan Petrescu, e greu să joci”, a declarat Bogdan Mara

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*