,

CFR Cluj, umilită la Hunedoara de Corvinul! I se cere demisia lui Mutu

Posted by

CFR Cluj a suferit marți seara, 2 aprilie, una dintre cele mai mari umilințe din istoria clubului, fiind eliminată din Cupa României de divizionara secundă Corvinul Hunedoara, după un neverosimil 4-0, într-o partidă desfășurată pe stadionul „Michael Klein” din Hunedoara.

CFR Cluj, umilită la Hunedoara de Corvinul
CFR Cluj, umilită la Hunedoara de Corvinul

În fața a 10.000 de spectatori prezenți pe arena din Hunedoara, trupa lui Florin Maxim a făcut meciul vieții în fața fostei campioane a României. Trupa lui Mutu a rămas din minutul 11 în zece oameni, după eliminarea grecului Tachsidis, care i-a aplicat un cot în fața unui adversar și a văzut roșu direct. Karlo Muhar a avut una dintre puținele ocazii ale feroviarilor la poarta gazdelor, dar reluarea sa cu capul a lovit transversala (26). Corvinul a deschis scorul înainte de pauză, în minutul 43, prin fundașul Viorel Lică, care l-a învins pe Sava cu un șut bine plasat.

La începutul părții secunde, gazdele au majorat diferența incredibil la 2-0 în minutul 50, prin Marius Coman, cu o reluare din interiorul careului. Câteva minute mai târziu, divizionara a doua a mai înscris din nou, prin Pîrvulescu, acesta din urmă a șutat imparabil de la 20 metri și mingea s-a dus direct la vinclu (67).

CFR a fost de nerecunoscut la Hunedoara și nu a avut atitudine și determinare, fiind dominată autoritar de elevii pregătiți de Florin Maxim. 

În prelungirile partidei, Corvinul Hunedoara a stabilit scorul final la 4-0, la capătul unei lovituri libere finalizate cu capul de Ionuț Pop.

Meciul s-a închiat, iar Corvinul Huneroada s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Echipele de start:

Corvinul Hunedoara: Lefter – Iacob, Lică, Manolache, Mihai Velisar (I. Pop, min 85) – Bradu, Hrezdac (Chindriș, min 81), Neacșa – Lupu, Marius Coman, Pîrvulescu
Rezerve: Blaga, A. Nicolae, Câmpan, S. Ion, Chindriș, Herghelegiu, Mitran, Predică
Antrenor: Florin Maxim

CFR Cluj: Sava – Manea, Mogoș (Mamic, min 40), Boben, Camora (Filip, min 46) – Keita, Muhar, Tachtsidis – Deac (Fica, min 46), Michael (Serebe, min 78), Otele (Bîrligea, min 55)
Rezerve: Hindrich, Radu, Mamic, Aussi, Filip, Fică, Falco, Serebe, Bîrligea
Antrenor: Adrian Mutu

Cartonașe galbene: // Keita (14), Mamic (42)
Cartonașe roșii: Tachtsidis (11)

Pleacă Mutu după umilința cu Corvinul?

La finalul partide, Adrian Mutu a fost resemnat și a recunoscut că echipa sa a fost penibilă. Antrenorul se gândește în această dacă să plece de la CFR și va comunica mâine dimineața decizia conducerii clubului.

„A fost roșu clar la Tachtsidis, i-a spart nasul, nu avem ce să reproșăm. Nu am ce să spun prea multe, am venit aici din respect pentru dumneavoastră. Un meci fără istoric.

În seara asta am fost penibili, n-aș vrea să găsesc scuze că am jucat în 10, că s-au accidentat Mogoș și Camora, nu. Nu asta e important.

Echipa trebuia să joace în 10 la fel, că jucam împotriva unei echipe din liga a doua. Trebuia să joace și fără antrenor pe bancă. Trebuia să joace indiferent de ce se întâmpla. Nu am ce să spun mai multe, e un meci fără istoric.

Mă gândesc și mâine voi comunica clubului ce decizie am luat. Mă simt umilit. Nu se poate așa ceva. Mă simt umilit. Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec, mai ales că era foarte important pentru club. Când văd că nu se respectă culorile unui club și nu se respectă ce spun eu, nu pot să-i iert.

O să mă gândesc bine în seara asta și mâine dimineață anunț la club”, a spus Adrian Mutu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *