Chef Adrian Pop a fost condus pe ultimul drum. ”Vă mulțumesc la toți, vă las cu bine”

Cunoscutul chef Adrian Pop, a fost înhumat la Șardu, județul Cluj, localitatea unde s-a născut în urmă cu 51 de ani. Adrian Pop a avut parte de o moarte violentă, după un incindent care a avut loc la Apahida, în noaptea de 7/8 martie 2021. La petrecerea respectivă au participat și mai mulți polițiști, organizatorul fiind chiar agentul Cristian Marchiș.

La slujba de înmormîntare au participatîn jur de 100 de persoane, apropiați ai lui chef Adrian Pop. Oamenii au cerut să se facă dreptate cât mai repede, astfel ca familia să afle ce s-a întâmplat în noaptea fatidică, și de ce anume polițiștii prezenți, dar și persoana care poate lămuri toate povestea aui preferat să fugă de la fața locului.

”Ei ca polițiști aveau obligația să îi oprească pe toți acolo, la fața locului. Să le spună nu fugiți, rămâneți aici până sosesc organele de poliție pentru a stabili ce s-a întâmplat. Ei au preferat să fugă de acolo ca niște hoți sau oameni de nimic. Și de asta zic eu că Adrian a fost lovit și a căzut și s-a lovit cu capul de pământ. Dacă nu era așa, nu aveau de ce să fugă de la fața locului. Au fugit pentru că aveau ceva de ascuns”, a declarat Sergiu Preda, prezent la slujba de înmormântare.

Familia îndoliată a urmat sicriul în care se afla trupul neînsuflețit al lui chef Adrian Pop. Oana Pop, fiica defenctului ne-a declarat că vrea să se facă dreptate.

”Doar asta îi cer procurorului, să facă dreptate și afle adevărul”, ne-a spus Oana Pop.

Iertăciunea lui chef Adrian Pop

În Transilvania, la fiecare slujbă de înmormântare, în numele defuntului, preotul rostește câteva cuvinte, denumite generic ”iertăciuni”.

În cazul de față, Adrian Pop și-a luat ”iertăciunile” pe facebook. Mesajul a fost postat chiar pe contul personal.

”Vă mulțumesc la toți, vă las cu bine. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Eu știu că familia mea am lăsat-o, în primul rând lui Dumnezeu, apoi vouă dragi oameni”, a fost mesajul de adio luat de chef Adrian Pop.
 
Dumnezeu să îl ierte!
Foto/video: Mihai Bacalu.