, , ,

Chef cu lăutari la sediul PSD Cluj. Partidul pare complet dezintegrat și fiecare face ce vrea VIDEO

Posted by

O filmare cu mai multe persoane, membrii ai PSD Cluj, care trag o petrecere pe cinste, cu lautari, a ajuns in posesia redactiei noastre.

Pe imginile înregistrate, cel mai probabil cu un telefon mobil, se pot vedea câteva persoane, printre care și președintele organizației de seniori, Nati Ariton, dar și Iacob Pui, un alt membru cu state vechi din PSD Cluj.

Pe fundal se poate vedea un steag roșu cu alb, pe care scrie PSD, iar în camera alăturată doi lăutari, care par extrem de veseli, de zici că sunt la un priveghi.

Și mai intersant, cei doi lăutari par să cânte din biroul președintelui organizației PSD Cluj, Alexandru Cordoș, care a trecut pe la DNA Cluj, de vore cinci ori în ultimii zece ani.

Nati Ariton a trecut în trecut pe la tribunal

În 1985, Nati Ariton a fost condamnat de Tribunalul Cluj pentru că a delapidat asoiciația de locatari oe care o administra.

Prin decizia penală 285/1985, Nati Ariton a fost condamnat la şapte ani de închisoare după ce a devalizat asociaţia de locatari unde era administrator de bloc. „Inculpatul a fost obligat să plătească Asociaţiei de locatari din Cluj Napoca, str. Mogoşoaia 4 suma de 68.555 lei, cu dobândă de şase la sută”, se arată în sentința de condamnare.

La momentul respectiv, şeful de la BNS a cerut să îi fie redusă pedeapsa. Ariton recunoştea că a furat banii din contul asociaţiei de locatari, echivalentul unei Dacii 1300, dar cerea să fie condamnat mai blând.

Așteptăm cu nerăbdare un punct de vedere din partea președintelui PSD Cluj, cu privire la aceasta petrecere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *