, ,

Chef de chef la PSD Câmpia Turzii, pe ritmuri de manele. Ministrul Budăi nu a fost în largul său după scandalul de alcoov în care a fost implicat VIDEO

Posted by

PSD Câmpia Turzii a organizat o mare petrecere în oraș, la care au participat sute de persoane, dar și ministrul Muncii, Marius Budăi, sau Vasile Dîncu, senator de Cluj și fost ministru al Apărării Naționale.

Potrivit surselor noastre, Budăi a fost cel mai fericit să se afle în mijlocul femeilor social democrate, la petrecere organizată PSD Câmpia Turzii, condusă de Avram Gal, un politician uns cu toate alifiile.

Cheful cu manele, potrivit unui filmuleț de pe TikTok, i-a avut ca amfitrioni, pe președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș, pomenit în mai multe anchete ale DNA Cluj, pe subprefectul de Cluj, Răzvan Ciortea, dar și pe Avram Gal, trecut și el pe la DNA, în timpul pandemiei de Covid19, pentru achiziția de materiale sanitare.

”Ăștia sunt băieții mei, îmi dau viața pentru ei/Ăștia sunt băieții mei și au inimă de lei/Cât oi mai avea putere la băieți le dau avere”, răsunau manelele de la petrecerea PSD.

Dîncu habar nu are în ce se bagă, dar se bagă

După ce a fost implicat într-un scandal cu iz de alcoov, potrivit Libertatea, ministrul Budăi a fost rezervat. A ținut un discurs de câteva secunde, după care a plecat la soția lui, la Botoșani, după cum singur a spus.

”În județul Cluj, este pentru mine o onoare să fiu. Mi-aș fi dorit să am soția aici. Vă doresc o seară magnifică. Vă spun: doamnelor să fiți fericite alături de cine doriți dvs. I-am cunoscut pe toți colegii mei de aici. Cred că dacă Avram Gal și-a pus în cap să cucerească primăria Câmpiei Turzii, atunci o va face”, a spus Budăi.

Fostul ministru al Apărării Naționale, Dîncu a fost rostit un alt discurs, în care a spus că PSD vrea să recâștige primăriile din Câmpia Turzii și Turda, și că le va fi șef de campanie lui Avram Gal, pentru Câmpia Turzii și Răzvan Ciortea, pentru Turda.

”În seara asta ne folosim încă o dată de femei, de dragele noastre prietene și soții, ca să facem noi, bărbații, un eveniment. Este un eveniment politic pe care să îl ținem minte peste timp. Mi-am propus și eu un proiect personal, să recâștigăm Câmpia Turzii și Turda. Am aici doi prieteni tineri ai mei, Avram și Răzvan. Mi-am propus să le fiu șef de campanie și să câștigăm împreună. Mă bucur că Avram a găsit o familie mai mare, și mă bucur că împreună cu familia mică, va deveni un politician.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *