Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Chitara la putere. Sute de tineri din toată țara au cântat simultan în centrul Clujului – VIDEO

Sute de tineri chitariști din 12 orașe ale României s-au adunat la Cluj-Napoca sâmbătă, 8 iulie, la evenimentul „Pune mâna pe chitară”, organizat de Asociația Culturală PLAY.

Piața Unirii din Cluj a fost luată cu asalt astăzi de tineri de la mai multe școli de muzică și din Palatele Copiilor din toată România, iar evenimentul i-a avut ca invitați pe folkiștii veterani Andrei Păunescu, Ducu Bertzi și Mircea Baniciu.

Fiecare artist invitat a pus în scenă propriul concert folk cu cele mai cunoscute cântece din repertoriu, iar chitariștii așezați în fața scenei au interpretat la unison la chitară acordurile pieselor.

Evenimentul s-a bucurat de un real succes, sute de clujeni au luat parte la el și au venit să asculte recitalurile invitațiilor și ale copiilor.

Tinerii chitariști au venit din toate colțurile țării alături de profesorii lor pentru a participa la tradiționalul eveniment.

 GALERIE FOTO

Proiectul a fost realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Celebrul Adi Sînă, fostul solist al celor de la Akcent este acuzat de o tânără din Cluj Napoca, de faptul că nu și-a respectat...

EVENIMENTE

Ediția a treia a Festivalului Folcoric TINEREȚE are loc astăzi, 11 iulie, în Piața Unirii, iar protagonista spectacolului este clujeanca Oana Bozga-Pintea, iar prezentator...

EVENIMENTE

Unul dintre cei mai cunoscuți și iubiști saxofonișit din Cluj Napoca, Felician Mureșan a murit în urma unei grave suferințe. ”Muri” cum era cunoscut...