,

Cîmpu a înființat un câmp de canabis. A primit mandat de arestare la Tribunalul Cluj

Posted by

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au pus în aplicare mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Gherla și în comuna Fizeșu Gherlii, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetările desfășurate a rezultat faptul că, pe parcursul anului 2023, un tânăr, de 26 de ani, din județul Cluj, ar fi înființat o cultură de canabis, pe care ulterior ar fi recoltat-o.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite peste 220 de grame de canabis, precum și alte mijloace de probă.

În baza probatoriului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de tânărul de 26 de ani.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă, a bănuitului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Cîmpu a fost arestat pentru 30 de zile

În cursul zilei de vineri, un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj l-a arestat pe bărbatul acuzat de trafic de droguri.

Acesta se numește Emanuel Ionuț Cîmpu și primit un mandat de arestare la propunerea unui procuror DIICOT.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj şi în consecinţă: …, dispune arestarea preventivă a inculpatului C. I. E., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, … pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 22.09.2023 până la data de 21.10.2023”, se arată în încheierea penală a Tribunalului Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *