Șase răniți în autobuzul CTP pentru Dezmir

Posted by

Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri, la orele amiezii, în Piața Mărăști, din Cluj Napoca. Șase răniți în autobuzul CTP.

Din primele informații un autobuz al Companiei de Transport Public a fost implicat în accident.

Șase răniți în autobuzul CTP.
Șase răniți în autobuzul CTP.

Martorii susțin că cinci persoane au fost rănite. Potrivit acestora, șoferul de autobuz nu a fost atent, și a intrat în într-un autoturism Mercedes, oprit la semafor.

”Un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și trei echipaje SAJ au intervenit la un accident rutier petrecut pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Cluj-Napoca.
La fața locului au fost găsite un autobuz și un autoturism avariate, fără persoane încarcerate în acestea.  Echipajele operative au consultat și acordat primul ajutor calificat unui număr de șase persoane, cu vârste cuprinse între 50 și 60 de ani, care se aflau în autobuz în momentul accidentului. Ulterior au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări acestea erau conștiente, cooperante și prezentau diverse traumatisme.”, au anunțat cei de la ISU Cluj.

La fața locului au fost prezente mai multe echipaje de poliție și de ambulanță.

Conducea o mașină cu cutie automată

Un oficial de la CTP Cluj ne-a declarat că șoferul de pe Mercedes a frânat fără motiv. Mașina are cutie de viteze automată și este foarte posibil ca șoferul să fi apăsat frâna din reflex, cu piciorul stâng.

Dintre persoanele rănite numai una se află în stare mai gravă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *