Cine a este americanul care a făcut scandal pe o casă din Cluj Napoca. Mascații de la SAS au intervenit forță

Posted by

Augustin Roger Hirth a devenit cunoscut în toată România după ce a participat la show-ul de televiziune X Factor, difuzat de Antena 1.

Roger a participat la concurs și a  surprins tot juriul, compus atunci din patrru persoane, între care Delia sau Ștefan Bănică.

Vocea americanului este una foarte bună, drept dovadă că s-a și calificat în fazele superioare ale concursului.

Americanul s-a stabilit la Cluj Napoca, pe strada Senină, unde locuia în casa iubitule sale. Cei care îl cunosc susțin că acesta s-a botezat la ritul ortodox, chiar în urmă cu câteva zile, mai exact pe dataa de 10 martie.

Posibil drogat

În urmă cu câteva zile Roger a fost depistat în localitatea Șardu, lângă un autoturism având un comportament ciudat.

”A fost depistat la data de 12 martie a.c., în jurul orei 13.40, pe DN1F-E81, pe raza localității Șardu, în timp ce se afla lângă autoturism. Manifesta un comportament incoerent, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală de specialitate”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj.

S-a urcat pe casă și și-a amenințat soția

Duminici, 19 martier, Roger a recidivat din nou, posibil pe baza consumului de droguri. El s-a certat cu iubita lui, fiind o persoană extrem de geloasă. A sechestrat-o în casă, folosind un cuțit și alte obiecte ascuiție.

Din fericire, femeia a apucat să sune la 112 și să ceară ajutpor. La fața locului au ajuns polițiștii de la IPJ Cluj și de la Serviciul de Acțiuni Speciale, care l-au dat jos pe american, care era ”cocoțat” pe acoperișul casei.

„La data de 19 martie a.c., în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că, într-o locuința situată pe strada Senina, o femeie ar fi fost victima unei agresiuni fizice, existând posibilitatea de a fi sechestrată de soțul acesteia.

În baza sesizării, s-au format cu operativitate echipajele de intervenție, la locație deplasându-se polițiștii Secției 1 Poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și echipaje medicale.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție la locația respectivă, femeia se afla în afara imobilului, însă bărbatul în cauză se blocase în locuință, ulterior în podul imobilului.

După negocierile purtate cu acesta, luptătorii Serviciului pentru Actiuni Speciale au intervenit în forță, bărbatul, în vârstă de 30 de ani, fiind extras din interiorul locuinței.

A fost transportat apoi la o unitate medicală de specialitate.

De asemenea, și femeia, în vârstă de 27 de ani, a primit îngrijiri medicale.

În cauză, au fost demarate cercetări din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul dosarului penal urmând a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a precizat IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *