Cine este clujeanca Medana, femeia cu care se va căsători Alin Oprea. Nunta anului în showbizz-ul românesc

Posted by

Nunta anului cum s-ar spune, din showbizz-ul românesc, va avea loc în luna septembrie între Alin Oprea și frumoasa Medana.

Tânăra este din Cluj Napoca, cei doi trăind de altfel de mai mult timp în frumosul oraș de pe Someș.

Cei doi se vor căsători în luna septembrie, locația aleasă fiind departe de Cluj Napoca, mai ales în Otopeni, lângă București.

Alin Oprea si Medana se vor casatori in septembrie.
Alin Oprea si Medana se vor casatori in septembrie. Sursa foto: Medana Oprea

”Vom avea opt perechi de nași la nunta noastră, reprezentând cifra infinitului și simbolizând perpetuarea eternă a iubirii și uniunii sufletelor noastre, dincolo de timp și spațiu. Maria Dragomiroiu&Bebe Mihu, Doinița&Ionuț Dolănescu, Carmen&Ion Petrescu (Axinte), Mirela&Elvis Năsturică, Sorina Pintea&Ovidiu Goga, Iuliana&Ninel Alexandru, Mihaela&Daniel Moldovan, Doina&Pavel Halmajan”, a povesti Alin Oprea.

Vor să trăiască la Cluj

Vedeta de la Talisman a declarat că atât el, cât și Medana au vrut să se căsătorească la Cluj Napoca, dar locația aleasă a fost mai bună la Otopeni, fiind mai aproape de majoritatea invitaților.

”Am ales de comun acord locația, care este una superbă, în Otopeni, bazându-ne pe intuiție și raționament. Mă simt ca și cum m-aș fi născut din nou și am luat viața de la capăt, curățat și vindecat de toate suferințele și traumele trecutului. Mă simt cel mai „bogat” om, în sensul că am parte de iubire, respect și bunătate”, a mai povestit Alin Oprea.

S-a redescoperit ca om

Fostul Talisman a mai spus că după ce a cunoscut-o pe Medana s-a redescoperit, pe el, ca om, iar asta a contat foarte mult.

Planurile după nuntă vizează ca Alin Oprea și frumoasa clujeancă să locuiască la Cluj Napoca.

”Acasă este locul în care suntem împreună, indiferent care ar fi acesta. Acum locuim la Cluj, orașul Medanei dar și orașul tinereții mele. Suntem îndrăgostiți de acest oraș, fiind o zonă de confort pentru amândoi. Atunci când am eu foarte multă activitate profesională, locuim la București”, a mai spus Alin, pentru Ciao.

Cine este Medana Oprea

Femeia despre care Alin Oprea susține că l-a echilibrat este din Cluj Napoca. Ea s-a cunoscut cu Alin, cu ocazia unui spectacol iar de atunci sunt împreună. 

„Această relație a venit foarte firect în viața mea, nu mi-am dorit o relație, nu am căutat-o, nu eram în starea psihică și sufletească necesară să am o relație, practic hotărâsem să rămân singur, nu îmi căutam ce cineva neapărat, dar se pare că Dumnezeu știe mai bine ceea ce avem nevoie și mi-a adus, din fericire, sufletul pereche aproape și l-am recunoscut și am rămas împreună”, a mai adăugat Alin Oprea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *