,

Cine este clujeanul dat în urmărire națională de poliție? A terorizat o comună clujeană și făcea trafic de migranți

Posted by

Un clujean care a terorizat ani la rândul comuna clujeană Sâncraiu și făcea trafic de migranți, Cosmin Puriș, care a fost dat în urmărire națională de Poliția Română după ce a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, emis de Tribunalul Arad, pe motiv că se se sustrage pedepsei.

Puriș are 48 de ani, este născut în Huedin și a fost în vizorul poliției de mulți. El locuiește în comuna Sâncraiu unde terorizează pur și simplu cetățenii și își bate joc de oamenii legii.

Un real pericol public pentru comuna clujeană

Bărbatul are numeroase dosare penal și a fost în mijlocul mai multor scandaluri și bătăi pe plan local. El a fost prins și beat la volan și fără permis, iar apoi a trecut la alt nivel, s-a ocupat de trafic de migranți, fiind prins în urmă cu exact un an în timp ce conducea, fără a avea permis, o dubă cu 10 migranți.

Cosmin Puriș a fost plasat sub control judiciar, dar nu a respectat prevederile legale impuse, astfel că magistrații au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile, dar când polițiștii clujeni l-au căutat acasă nu l-au mai găsit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *