Acasă EVENIMENTE Cine este frumoasa blondă care i-a sucit mințile lui Cătălin Cherecheș. Are...

Cine este frumoasa blondă care i-a sucit mințile lui Cătălin Cherecheș. Are afaceri de milioane în Cluj Napoca

5

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș a anunțat că are o relație cu o tânără frumoasă, care învață la Cluj Napoca, și care este un cunoscut designer vestimantar.

Blonda cu care primarul din Baia Mare se afișează pe facebook este Tabita Gliga, din Reghin, județul Mureș. Tânăra este un creator de modă de succes, cu mai multe magazine de profil, situate în marile orașe din Transilvania.

Tabita este studentă la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, începând cu anul 2020. În plus, locuiește în Cluj Napoca. Tabita provine dintr-o familie foarte bogată din Reghin.

Primarul este fascinat de Ileana Cosânzeana

Pe facebook, primarul Cherecheș a scris un mesaj foarte frumos, în care o asemuiește pe frumoasa studentă din Cluj, cu Ileana Cosânzeana.

„Îți mulțumesc, Doamne, pentru tot! Îți mulțumesc și pentru fericirea pe care astăzi o trăiesc alături de un suflet nobil și cald, de o generozitate care mă lasă fără cuvinte. În ochii căreia privesc cu încredere, atunci când nu sunt îngenuncheat de firescul pe care îl simt în momentele petrecute alături de ea”, scrie Cherecheș.

Fata din visele și din poveștile copilăriei lui Cătălin Cherecheș i-a apărut în realitate. Apropiații celor doi susțin că povestea de dragoste s-a înfiripat repede, cu ocazia unei petreceri la care fusese invitat și primarul Cherecheș.

”Aveam câțiva ani când, citind basmele din mitologia românească, am fost fascinat de Ileana Cosânzeana. În ilustrații, dar și în imaginația mea, această zână bună, avea chip divin, plete aurii, dar mai ales un suflet de o bunătate ieșită din comun. Părea ireală, doar era din basme… Dumnezeu mi-a scos-o în cale recent și pentru câteva clipe nu am știut dacă visez sau… era chiar EA! Zâna bună, ruptă din basme. Nu o cheamă Ileana Cosânzeana. Nici eu nu sunt Făt Frumos. Sunt recunoscător că ne-am găsit și este exact așa cum mi-am imaginat. O zână bună, o ființă minunată, alături de care astăzi mă simt cu adevărat binecuvântat”, a mai scris primarul din Baia Mare.

5 COMENTARII

  1. HA HA HA mare intamplare mare, toate femeile si adulatoarele sunt in delir, mai ales cele pe care le-a „ademenit” de-a lungul timpului pentru un loc de munca si promisiunea de a avea unul in cadrul Primariei Baia Mare. E bucurie mare ca nu va mai trebui sa ademeneasca alte libelule dupa care sa sparga familii (sa desparta sotii de soti si iubite de iubiti) pentru a le avea la „dispozitia” lui. Cica lupul moralist a ajuns sa se minta el pe el si culmea se si crede : …”menirea lui a fost si este sa fie iubit”…..de donatori de spagi…. Acum cand se apropie de tambal tot mai tare, a devenit mai crestin mai firav mai „diafan” dar cand ii injura cu toata gura pe consilierii locali si avea comportamentul unui despot cu angajatii primariei unde era divinitatea, sentimentele si educatia mitologica pe care le invoca acum. Dansul, el, incurca ademenirea cu iubirea si mai incurca functia de Demnitar Public cu viata privata si cu iubirea din basme. Daca nu era el poate aveam si noi parte de „iubire ca in basme” dar ce pacat. Baia Mare nu este un paradis economic cu un decent nivel de trai, cu mai multe firme, cu mai multe afaceri, cu mai multi turisti, cu un parc industrial, cu cateva zeci de companii puternice, cu un centru de afaceri si cu o comunitate privata puternica, cu o centura europeana si multe altele care sa ne scoata din acest statut de anonimat (de Comuna) in care suntem de 10 ani. Nivelul acestuia ne poate ridica maxim la fantani arteziene, panselute, balciul castanelor si al nuntilor de aur la care in sfarsit apare si mult asteptata Ileana Cosanzeana (nu contestam caracterul si calitatile ei), asteptata de Fat Frumos cu „palosul gros” si cu limba scoasa ca a prietenului sau necuvantator. Ne meritam soarta l-am ales pe Fat Frumos ca sa ne ridice nivelul de trai, de ani de zile doar cu povesti cu zane. Noapte buna baimareni, Noapte buna.

    • Ai dreptate si nici nu ai spus tot despre cat e el de rău si pervers!!! Da și lumea care ii sta alături. Cat avea masca de om bun pusa mai era cumva dar după ce a căzut ar cam trebui și măcar alegatorii sa nu mai creada in basme!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.