Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Cine este frumoasa clujeancă dansatoare la bară, eliminată de la Insula Iubirii. Povestea ei de viață e demnă de un film

Frumoasa clujeancă Cecilia Bob, 27 ani, a fost eliminată din sezonul 8 al reality show-ului Insula Iubirii de la Antena 1, unde era una dintre ispitele emisiunii.

Cecilia și-a exprimat dorința de a părăsi emisiunea, susținând că dorul de casă a contribuit decisiv la această decizie, iar aceasta nu se simte bine în această postură. 

„I-am spus lui Iulian că vreau să merg acasă. El mi-a spus că știu și restul băieții și o să îmi respecte decizia. E o stare care simt că nu îmi prinde bine. E un dor de casă, e și chestia asta că văd camerele tot timpul. Nu sunt obișnuită”, a spus Cecilia, în timpul emisiunii.

Colegele ei de competiție au izbucnit în lacrimi, atunci când au aflat că tânăra este cea eliminată.

Cecilia Bob este originară din Cluj, dar a locuit o perioadă și în Tenerife. Ea are 27 de ani și este dansatoare la bară, o pasiune mai veche a sa, dar și instructor de pilates, videograf și tatuator în Tenerife. 

Tânăra provine dintr-o familie de artiști, însă în dragoste nu a avut parte de prea mult noroc, iar din această cauză a luat decizia de a se înscrie la Insula Iubirii de două ori.

Nu a avut noroc nici în Thailanda, neputând să se integreze acolo în acest sezon al show-ului și s-a hotărât să părăsească emisiunea.

Pe contul său de Instagram, Cecilia își surprinde fanii cu fotografii incendiare, fiind urmărită de peste 7000 de oameni.

Trădată în dragoste de două ori

Povestea sa de viață este demnă de un film. Tânăra și-ar fi dorit să trăiască o frumoasă idilă, dar norocul nu a fost de partea sa, fiind dezamăgită de parteneri de fiecare dată. Ultimele două relații ale ei s-au terminat foarte rău.

Aceasta a suferit foarte mult în perioada în care a locuit în Paris, unde a avut parte de o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr francez, dar care s-a terminat rapid din cauza faptului că mama lui nu a fost de acord cu povestea lor și totul s-a ruinat, deși cei doi se iubeau foarte mult. 

Cecilia a trecut rapid peste acest episod și a găsit un bărbat alături de care putea fi fericită, însă și de această dată a rămas cu un gust amar la aflarea veștii că iubitul ei îi făcea avansuri celei mai bune sale prietene, iar relația dintre cei doi a ajuns la final.

Ea a revenit la Cluj-Napoca, unde a fost barman într-un local din centrul orașului și ulterior a devenit și pictoriță. 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

ADMINISTRATIV

Omul de afaceri clujean Dorin Bob este cel care a achiziționat de la controversatul afacerist Costică Pocol ruina de clădire dezafectată a fostului hotel...