,

Cine este prima româncă din OnlyFans? A ajuns top model internațional

Posted by

Imagini incendiare cu prima româncă care a intrat pe aplicația OnlyFans. Este vorba de Miruna Andreea Milu, o blondă focoasă născută în Brașov, care încinge rețelele de socializare cu fotografii incendiare din călătoriile sale.

Cine este prima româncă din OnlyFans
Cine este prima româncă din OnlyFans

Andreea a devenit un adevărat top model international, fiind o prezență constantă în cele mai exclusiviste destinații din Statele Unite ale Americii, dar și din Europa. Ea este des invitată la diverse petreceri din Miami sau de la Hollywood, unde se întâlnește cu toate vedetele internaționale, de la actori la cântăreți.

Sărăcia a împins-o spre videochat

Românca pozează pentru cele mai celebre reviste de lifestyle din toată lumea, iar povestea ei cu aceastră industrie controversată a videochat-ului când avea 20 ani.

Devenită un model de succes, aceasta a trăit în sărăcie și pentru că în perioada facultății nu avea bani nici să își plătească nici chiria și să trăiască, cu două joburi în același timp, a luat decizia să se lase de Facultatea de Agronomie și să intre în videochat, riscând într-un domeniu care devine tot mai provocator în România.

Așa a devenit la 20 ani să lucreze în această industrie atât de hulită. Tânăra a mărturisit că cu primii bani făcuți din videochat și făcut operații estetice. Ea este cunoscută în mediul online sub pseudonimul EmaKarter.

Apariția aplicației OnlyFans a făcut-o pe Andreea să devină partener premium și să câștige sume foarte mari de bani, iar viața ei s-a schimbat considerabil.

„Prima dată când am mers la studio eram foarte panicată, nu știam ce implică asta, dacă sunt oameni serioși, dacă în spate există trafic cu persoane sau este pur și simplu un studio de videochat.

Miruna dinainte de videochat era o fată simplă, dar care avea mereu ambiție, și mereu îmi doream să ajung cineva, să fiu un nume ,nu doar o fată normală care merge la facultate și atât”, a declarat tânăra.

A stat 10 ore în fața calculatorului

Ea a trebuit să stea 10 ore pe zi în faţa unui ecran, închisă într-o cameră și a primit din partea clienților diverse cerințe bizare.

„Mă punea să pun cartea junglei pe Youtube și să fac precum maimuța prin cameră, să spun că sunt Mowgli”, a povestit Miruna.

 „Eu nu am uitat de unde am plecat și nu o să uit niciodată”

„Oamenii judecă și vorbesc doar că ei nu înțeleg multe aspecte. Ei se uită la mine și mă văd o fată operată și zic „asta e operată sigur, e nu știu cum”, dar nu văd mai departe. Eu nu am uitat de unde am plecat și nu o să uit niciodată. Zilnic primesc sute de mesaje pe Tik Tok, mă înjură toată lumea, mă fac țărancă. Tuturor le răspund cu emoticoane de râs sau le spun „da, o să merg la țară dacă nu o să mai meargă treaba asta, cumpăr trei vaci și stau cu ele, le plimb pe deal e ok”, a povestit Miruna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *