Acasă EVENIMENTE Cine este tânărul de 28 de ani care și-a piedut viața în...

Cine este tânărul de 28 de ani care și-a piedut viața în accidentul din Cluj Napoca. Descoperire ciudată făcută de polițiști

0
sursa foto isu cluj

Tânărul de 28 de ani din Sighișoara, care a murit în urma unui grav accident de circulație din Cluj Napoca, avea în mașină mai multe sticle cu alcool.

Persoana în cauză se numește B. S. Mihai, și era originar din Sighisoara, unde nu se cunosc prea multe lucruri despre el.

Martorii de la fața locului vorbesc despre faptul că în mașina lui Bobeș, au fost găsite mai multe sticle care conțineau alcool, una dintre acestea fiind desfăcută.

Din cauza decesului șoferului survenit în urma accidentului de circulație, analizele privind alcoolemia vor fi făcute cu ocazia efectuării autopsiei cadavrului șoferului.

De asemenea, medicii legiști vor face și analize privind un eventual consum de droguri, în cazul șoferului Bobeș.

Ce spune IPJ Cluj

Polițiștii clujeni au comunicat faptul că șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului.

”La data de 17 februarie a.c., în jurul orei 01.40, un conducător auto în vârstă de 28 de ani, din municipiul Sighișoara, care se deplasa cu un autoturism pe strada Constantin Brâncuși, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar ulterior autovehiculul a pătruns pe centrul sensului giratoriu, în cele din urmă răsturnându-se pe pavilion. Din nefericire, conducătorul autoturismului a decedat. La momentul producerii evenimentului rutier, acesta se afla singur în mașină”, transmite IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.