Cine este tânărul din Cluj a care a condus drogat, și a lovit o mașină de poliție

Posted by

Un autoturism de la Poliția Cluj a fost implicat într-un accident de circulație. A condus drogat.

Polițiștii de la Postul de Poliție din comuna Vad, județul Cluj  au fost chemați să intervină la un scandal provocat de un tânăr din localitate.

A condus drogat
A condus drogat

Martorii au povestit că tânărul drogat s-a urcat la volanul mașinii sale și a demarat în trombă. Polițiștii chemați la fața locului au reușit să îl depisteze în trafic. Deși i-au făcut semnale regulamentare de oprire, șoferul nu a oprit. În cursul urmăririi în trafic, autospeciala Poliției Cluj a fost lovită.

Judecătoria Dej a emis în acest caz un mandat de arestare. Șoferul vinovat se numește Nedelca Ionuț, din localitatea Dej.

Nu avea permis de conducere. A condus drogat

Ulterior, bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost identificat de polițiști, în localitatea Cetan. S-a stabilit că este vorba de un tânăr, de 27 de ani, care nu poseda permis de conducere.

Nedelca Ionuț a fost arestat pentru 30 de zile.
Nedelca Ionuț a fost arestat pentru 30 de zile.

Acesta a fost testat cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora.

”Persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe psihoactive. La data de 23 februarie a.c., în baza materialului probator, polițiștii au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, față de acesta, iar în cursul zilei de azi, 24 februarie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Dej a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, a comunicat IPJ Cluj.

Activitățile au fost derulate de efectivele de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier și cei din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Dej.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *