, ,

Cine este tânărul implicat în accidentul de pe Moților. Este o vedetă la nivel național

Posted by

În cursul după amiezei de marți, pe strada Moților, din Cluj Napoca, a avut loc un grav accident de circulație, care a dus la blocarea traficului troleibuzelor spre și dinspre cel mai mare cartier al orașului.

În accident a fost implicat un Porsche de ultimă generație, condus despre un tânăr de 23 de ani, care a devenit cunoscut la nivel național după ce s-a aflat că este iubitul lui Ligi, de la cunoscuta emisiune ”Puterea Dragostei”.

sursa foto: Darius Marc / facebook

Nu a fost vinovat

Polițiștii susțin că Darius Marc nu a fost vinovat pentru producerea acestui accident de circulație. El conducea mașina pe banda unu de circulație, iar la un moment dat un alt șofer a virat în fața lui.

Cele două mașini au ricoșat într-un transformator al energiei electrice folosit pentru rețeaua de troileibuze, care a fost distrus.

”În urma primelor verificări, polițiștii au constatat că un bărbat, în vârstă de 72 de ani, din Cluj-Napoca, care circula cu autoturismul înspre cartierul Mănăștur, ar fi efectuat un viraj la stânga spre o stradă secundară, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sensul opus. După impact, autoturismul condus de bărbatul de 72 de ani a fost proiectat într-un alt autovehicul. În urma testărilor cu aparatul etilotest, bărbatului în vârstă de 72 de ani i-a rezultat o concentrație de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. De altfel, atât bărbatul de 72 de ani, cât și o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflată în autoturismul care circula din sensul opus, au solicitat îngrijiri medicale”, anunță Poliția Cluj.

Este iubitul lui Ligi de la Puterea Dragostei

Darius a devenit un personaj important din showbizz-ul românesc, în 2021, când s-a aflat că este iubitul lui Ligi Dolha de la „Puterea Dragostei”.

Ligia Dolha iubește sala de fitness. Ea își dorește să aibă un trup de invidiat și să facă furori, motiv pentru care alege să meargă la sala de fitness de mai multe ori pe săptămână.

Un răspuns

  1. Avatar Emanuel
    Emanuel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *