Cine este traficantul de droguri prin în zona Untold. Avea substanțe pentru sute de clienți

Posted by

Polițiștii clujeni l-au prins în flangrant delict pe un bărbat de 33 de ani, în timp ce avea asupra lui o cantitate mare de droguri, pe care ar fi vrut să le vândă la Untold.

Procurorii DIICOT s-au mișcat cu rapiditate, iar după ce l-au prins pe bărbat, au mers acasă la el unde au descoperit depozitul de droguri.

Traficantul de droguri a fost arestat.
Traficantul de droguri a fost arestat.

Surse judiciare ne-au declarat că în prima fază traficantul a avut la el doar zece pastile ecstasy și 5 grame cristal (3CMC), pentru a testa piața, dar și vigilența forțelor de ordine.

Bărbatul nu a știut că este filat și că peste puțin timp urma să fie prins chiar în flagrant, lucru ce s-a și întâmplat.

”La data de 05.08.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc. Măsura a fost dispusă după ce inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce comercializa droguri de mare risc, în proximitatea spaţiului de desfăşurare a unui festival de muzică în municipiul Cluj-Napoca, asupra sa fiind găsite 10 tablete de ecstasy şi cantitatea de 5 grame 3-CMC.

Cine este traficantul de droguri

După ce a fost dus la audieri, procurorii DIICOT au realizat o percheziție imobiliară la locuința bărbatului care se numește Ciacoi Vlad Sorin.

La locuința acestuia a fost descoperită o mare cantitate de droguri.

”Ulterior, a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară fiind identificate şi ridicate cantitățile de 454 comprimate ecstasy, 160,2 grame 3-CMC, 92,7 grame rezină de canabis și 153,7 grame canabis, trei cântare de precizie, şase grindere, suma de 4750 lei, două laptopuri, precum şi alte mijloace de probă. S-a reţinut că, în perioada 03-04.08.2023, inculpatul a comercializat, droguri de mare risc, respectiv ecstasy şi 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 şi 1.600 lei. De asemenea, s-a stabilit faptul că în perioada mai-iulie 2023, inculpatul a comercializat, în mod repetat şi canabis, drog de risc pentru sume cuprinse între 20 şi 50 lei gramul”, suține cei de la DIICOT.

Tribunalul Cluj l-a arestat pentru 30 de zile

De la festival, Ciacoi a ajuns direct în arestul Poliției Cluj. Procurorii l-au reținut pentru 24 de ore, după care au cerut emiterea unui mandat de arestare pe numele lui, pentru droguri de mare risc.

În cursul zilei de duminică, judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj au decis să emită un mandat de arestare pe numele lui Ciacoi Vlad Sorin, pentru o durată de 30 de zile.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului CVS (Ciacoi Vlad Sorin  – n.n.), pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 06.08.2023 şi până la data de 04.09.2023 inclusiv”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *