, ,

Cine sunt bombardierii din Turda care au distrus restaurantul de cinci stele ”Sarea-n bucate”. Cât îi mai protejează Poliția Cluj pe interlopii din oraș?

Posted by

Apar primele informații despre scandalul de cinci stele ”Sarea-n bucate” din Turda.

Surse judiciare ne-au declarat că starea de fapt din seara zilei de miercuri, 1 februarie 2023, de la Restaurantul ”Sarea-n bucate”, din Turda, a fost una care a degenerat treptat, până la momentul în care au fost sparte geamuri, au fost distruse mese și scaune și au fost rănite persoane.

Din datele adunate de anchetatori, miercuri seara, la restaurantul de cinci stele și-au făcut apariția trei interlopi locali, cunoscuți și sub numele de ”bombardierii care își petrec timpul la cazinou”.

Cei doi bombardieri sunt Andrei Gherman (foto 1 jos), nepotul lui Ovidiu Roja, un interlop local și Sorin Vălean (foto 2 jos), de 30 de ani, fiul altul cunoscut din oraș. Sursele noastre mai spun că cei doi erau însoțiți de un anume Bolboacă.

S-au certat și au făcut scandal

În timpul discuției dintre cei trei, lucrurile ar fi degenerat și totul a culminat cu o bătaie, în care a fost prinsă și managera de la restaurant, Alina Gherman, care nu este rudă cu Andrei Gherman.

Sursele noastre mai susțin că Alina Gherman a intervenit în conflict și le-a spus celor trei sa se calmeze pentru că deranjează clienții. Prea târziu, deoarece a fost și ea lovită și agresată.

Victima agresiunii este acest Bolboacă, despre care se spune că lucuiește în Câmpia Turzii, și ar fi suferit răni grave, fiind transportat de urgență la spital, unde ar fi avut nevoie de o operație.

Asupra acestui aspect vom mai reveni.

Ce spune Poliția Cluj

La această oră, la sediul Poliției Turda are loc o anchetă pentru a stabili toată starea de fapt, precum și acuzațiile care le vor aduse agresorilor. Până acum ar fi fost documentată infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri și cea de distrugere, având în vedere că unul dintre geamurile cortină de la restaurantul ”Sarea-n bucate” a fost spart.

Despre infracțiunea de vătămare corporală se poate vorbi doar după un diagnostic clar al medicilor, pus în cazul celor două victime.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Turda efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de tulburarea liniștii și ordinii publice, lovire sau alte violențe. Cercetările au fost demarate în urma sesizărilor primite la data de 1 februarie în jurul orei 21,50 referitoare la o stare conflictuală derulată în incinta unui local public din Turda. 

O persoană care a fost agresată fizic a primit îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Cluj.

 

Vom reveni și cu alte amănunte în funcție de evoluția anchetei!

În imaginile înregistrate, Sorin Valean la un antrenament de box.

 

 

2 răspunsuri

  1. Avatar Alin Micu
    Alin Micu
    1. Avatar Besson
      Besson

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *