, ,

Cine sunt cei care au distrus 23 de autoturisme în Cluj Napoca. Din păcate justiția e slabă. Proprietarii vor râmâne cu pagubele

Posted by

Deși polițiștii de la IPJ Cluj au reușit să îi prindă foarte repede pe cei doi tineri din Cluj Napoca, care au spart 23 de autoturisme, în noaptea de joi spre vineri, Justiția a dat dovadă, încă o dată cât de slabă este.

Judecătoria Cluj Napoca a respins arestarea lui Czuli Darius și Kalo Iosif, ambii din colonia de romi, care locuiește pe strada Cantonului, la periferia Clujului, în apropierea gropii de gunoi a orașului.

”Respinge propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca cu privire la inculpatul Czuli Darius Iasmni, cercetat penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată (…). În temeiul … dispune luarea măsurii arestului la domiciliu pentru 30 de zile începând de azi, 25.02.2023 şi până la data de 26.03.2023, inclusiv a inculpatului Czuli Darius Iasmine”, se arată în sentința Judecătoriei Cluj Napoca.

Aceeași măsură a fost dispusă și pentru cel de-al doilea autor Kalo Iosif.

Proprietarii rămân cu pagubele

Cel mai grav este că proprietarii vor rămâne cu pagubele. Cei doi nu au loc de muncă și sunt de ani buni în atenția polițiștilor clujeni.

Și dacă, la final, va exista o sentință prin care Czuli și Kalo vor fi obligați să achite pagubele, aceasta nu va putea fi pusă în executare deoarece cei doi nu au niciun bun pe numele lor, și nici nu au un venit constant.

Polițiștii clujeni au reușit să recupereze 85 la sută din bunurile furate, în mare parte ochelari de soare, haine de firmă sau acumulatori de telefoane mobile.

La început s-a crezut că infracțiunea de distrugere a fost comisă de persoane care își doresc un loc de parcare, în zona respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *