, ,

Cine sunt sportivii care au ajuns cu mașina în râpă. Au fost transportați de urgență la UPU Cluj

Posted by

Din primele informații, echipajul de raliu care s-a prăvălit cu mașina într-o râpă adâncă de cinci metri este compus din pilot Tudor Pătruțoiu, și copilot Vasile Alin Cosman.

Autoturismul în care se aflau cei doi, un VW Golf, a suferit daune importante. Specialiștii susțin că mașina a suferit o avarie importantă la sistemul de direcție, înainte de a ajunge în râpă. Din acest motiv, pilotul Tudor Pătruțoiu nu a mai putut controla direcția.

urmele de pe asfalt arată ca mașina nu a mai virat la dreapta.
urmele de pe asfalt arată ca mașina nu a mai virat la dreapta.

În completarea a aceste ipoteze sunt urmele drept de pe asfalta, de frânare, înainte de a viraul la dreapta.

Este vicecampion național

Craioveanul Tudor Ciprian Pătruţoiu este vicecampion național la raliu, după ce s-a clasat pe locul doi la RALLY 2- clasa A3 (mașini omologate până la 1.600 cmc), alături de copilotul Sabrina Nora Camarda.

pilotul Tudor Pătruțoiu a ajuns la spital
pilotul Tudor Pătruțoiu a ajuns la spital

Rezultatele echipajului craioveano-braşovean în anul 2021: Clasa A3, Raliul Maramureșului – locul 2, Raliul Argeșului – locul 1, Raliul Sibiului – locul 3, Raliul Clujului – locul 1.

În sezonul trecut, Tudor Pătruţoiu a obţinut locul secund la etapa a doua a Campionatului Naţional, desfăşurată la Odorheiu Secuiesc, după ce se impusese în prima rundă a anului, câştigând Raliul Maramureşului, la clasa specificată.

La Raliul Clujului, echipajul Pătruțoiu/Cosman s-a înscris în concurs, concurând pentru clubul ACS Oltenia Racing.

Au ajuns la UPU Cluj

Surse medicale de la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj ne-au transmis că starea celor doi piloți nu este gravă.

Aceștia au ajuns la spital după ce au ajuns cu mașina într-o râpă, ISU Cluj a transmis că cei doi concurenți au fost ajutați de pompierii militari să iasă din mașină.

Forțele operative au găsit un autoturism căzut într-o râpă de aproximativ 5 metri, însă din fericire pilotul și copilotul nu au fost încarcerați.

Pentru a nu agrava posibilele leziuni, copilotul a fost ridicat din râpă de către pompieri folosind targa cu lopeți.

”Ambii sunt transportați în aceste momente la spital pentru investigații suplimentare, fiind conștienți și cooperanți. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să luați legătura cu organizatorii”, a anunțat ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *