Cine vorbește? De ce s-a revoltat Tișe „Șapte blocuri” pe „ciolaniada grețoasă” din PNL. Nu a văzut cazul inginerului Ianculescu de la SGA Mureș? ?

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Liberalul Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj și poreclit „șapte blocuri”, a avut astăzi o replică extrem de dură pe pagina sa oficială de Facebook, în care critică opoziția formată în interiorul PNL și îi denumește pe cei care o formează personaje lipsite de valoare politică.

Alin Tișe acuză formarea unor grupuri de interese în interiorul PNL care a confiscat partidul persoană fizică și le cere să plece acasă pentru a lăsa partidul pe mâna oamenilor performanți.

Acesta uită cum inginerul Ovidiu Ianculescu a fost dat afară de la Serviciul de Gospodărire a Apelor Mureș pentru a fi numit un secretar de partid de la PNL Cluj, demis și el ulterior după ce cazul a ținut capul de afiș al presei.

„Asistăm la Ciolaniada grețoasă, în partid, între diverse personaje, unele lipsite de valoare politică.

Am tot așteptat ca oamenii cu valoare politică să fie cei care să decidă în acest partid.

Ultimele evenimente din partid mi-au demonstrat, însă, că aștept în zadar. Au confiscat partidul pe persoană fizică. Constat că oamenii aceștia, în aroganța și autosuficiența lor, se joacă de-a v-ați ascunselea acum cu partidul.

Din aceste motive am avut scorul electoral pe care l-am avut și nu din cauza măsurilor COVID -19 luate, cum încearcă să se scuze toți neperformanții din partid.

Nu vreau să nominalizez acum pe nimeni întrucât nu doresc să-mi fac nici campanie și nici imagine criticând propriul partid. Nu am nevoie de imagine și nici nu sunt format în acest mod.Dar spun acum STOP la toți lipsiții de valoare politică și administrativă!

Plecați acasă și lăsați partidul pe mâna celor performanți! Precizez că nu doresc nici o funcție de ministru sau altă funcție! Însă , trag un semnal de alarmă: atenție că rămâneți fără partid, voi cei preocupați de Ciolaniadă!

Și mai grav, rămâneți fără oamenii din țara aceasta care credeau în PNL sau au așteptări de la PNL. Pentru cei închipuiți din partid care se întreabă „cine e și asta?”, a scris Tișe, care a atașat un raport de activitate administrativă a CJ Cluj, for pe care îl conduce.