Circulația pe DN1 este îngreunată. Grav accident de circulație în Piatra Craiului!

Posted by

Accident grav pe DN1, la limita dintre județele Cluj și Bihor, în Piatra Craiului. Un Volkswagen Sharan s-a ciocnit de un TIR, traficul rutier în zonă fiind îngreunat de faptul că se desfăşoară pe un singur sens de circulația.

Autoturismul a fost grav avariat, șoferul acestuia fiind resuscitat de către medici de la SMURD Bihor, care au ajuns mai repede la fața locului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa, accidentul rutier a fost anunţat pe numărul de urgenţă 112 la ora 17.52. „Din datele preliminare, în evenimentul rutier sunt implicate un autoturism şi un autotren. Poliţiştii efectuează cercetări la faţa locului pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs. Până la finalizarea cercetărilor, traficul se desfăşoară pe un sens, alternativ”, a declarat comisarul şef Fărcuţa.

Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a şoferului din autoturism, care este resuscitat de medici, la faţa locului fiind trimise  un echipaj de prim ajutor şi o autospecială cu modul de descarcerare din cadrul Stației de Pompieri Aleșd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *