,

„Civicii” ironizează șantierul de pe strada Universității printr-o inaugurare cetățenească. „Să tăiem oficial panglica”

Posted by

Lucrările de modernizare a uneia dintre cele mai importante străzi din centrul Clujului, Universității, avansează într-un ritm foarte lent, iar nu trece o zi fără ca vreun clujean să își exprime nemulțumirea față de această stradă.

„Civicii” au anunțat un eveniment luni, 11 septembrie, de la ora 18:00, pentru o așa zisă inaugurare cetățenească ironică și o tăiere de panglică, la care sunt așteptați cât mai mulți clujeni.

Distinși cetățeni, suntem onorați să vă invităm la Inaugurarea Cetățenească a străzii Universității luni 11 septembrie, la ora 18:00!

Strada Universității este gata, pentru că este perfectă așa cum este acum! Este spațioasă, este perfect liniștită și fără trafic, are o amenajare dinamică și surprinzătoare, mobilier urban multifuncțional care ne inspiră la utilizare creativă, fântâni arteziene, grupuri sanitare, aparate de forță, artă publică, locuri cu umbră, dune de nisip pentru copii, tot!

Vă așteptăm deci luni de la ora 18:00 să tăiem oficial și panglica, și să ne exprimăm bucuria că ne luăm în folosință una din cele mai importante străzi din centrul istoric al municipiului nostru! Hai exuberanți și pozitivi, pentru că e o bucurie mare! Hai cu mic cu mare! Aduceți instrumente muzicale, biciclete, lopețici și găletușe, tot! Haideți toți! Invitați-vă și prietenii!”, se arată în mesajul postat pe grupul de Facebook Clujul Civic, de către administratorul Szakats Istvan, umul dintre liderii societății civile din Cluj-Napoca.

„Clujul Civic” este un grup de Facebook extrem de influent și politizat, iar acesta reprezintă principala opoziție din Cluj-Napoca la adresa administrației locale. Comunitatea are peste 16.000 de membri extrem de vocali pe probleme de mediu, urbanism, șantiere și probleme administrative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *