Claudiu Bleonț, candidatul pentru Primăria Beliș într-o fotografie pornografică! ”Așa mică cum era îți făceai treaba cu ea”

Posted by

O fotografie în care Claudiu Bleonț,apărea cu chiloții jos și cu organul genital la vedere, a fost trimisă unor lideri politici din județul Cluj. Se pare că fotografia a fost făcută în urmă cu câțiva ani, la o discuție la care participau mai multe persoane.

În imagine se poate vedea cum actorul Claudiu Bleonț, fără inhibiții, și-a ridicat tricoul și și-a dat jos chiloții jos, lăsându-se fotografiat de cei prezenți. Mai mult actorul le-a spus celor prezenți cu trimitere la o persoană neindenficiată: ”Așa mică cum era, îți făceai treaba cu ea. Oricum, nu mă gândesc să-mi pun silicon. Ce atâta jenă, nene. Ce am ajuns o țară de farisei?”, le spunea actorul celor prezenți, în timp ce își arăta și organele genitale.

Claudiu Bleonț a anunțat la începutul lunii iunie 2020, că intenționează să candideze independent pentru Primăria Beliș, județul Cluj. Interesant este faptul că și USR și PNL vor să îl susțină pe actor în cursa lui pentru Primăria Beliș.

Actorul a scris, pe Facebook, că se simte un candidat independent, care nu îşi propune să facă politică tributară unei doctrine politice, ci vrea să facă „politica cetăţeanului, politica locului, politica oamenilor”. „Îmi propun să fac administrație înainte de toate, dar administrație pentru cetăţean, în slujba lui şi nu invers. Candidatura independentă este cea mai proprie mie, nu ascund că este seducătoare şi pentru mine şi cea mai potrivită sufletului meu şi felului meu de a fi”, a spus Bleonţ.

Actorul a mai adăugat că nu se dezice de drumul său independent, dar nu exclude colaborarea cu orice forţă politică în stare  îl ajute să îi slujească pe moţii minunaţi din Apuseni. Claudiu Bleonţ a explicat că un astfel de proiect depinde de susţinere politică şi finanţarea unui consiliu judeţean care este eminamente politic, astfel încât o administraţie de succes, mai ales într-o comună ca Beliş, al cărei buget este de 10 ori mai mic decât cel al Teatrului Naţional din Bucureşti, ”se poate realiza doar ca parte integrantă a unui ecosistem politic”. „Astea sunt regulile şi jocul democratic şi depinde doar de noi să nu uităm că ele trebuiesc folosite în slujba cetăţeanului şi nu pentru propria mărire”, a mai spus Bleonţ.

Pe pagina lui de facebook, actorul a publicat un text la data de 22 iunie 2020, cu o poză în care apare alături de senatorul USR, Mihai Goțiu. ”Extraordinară întâlnirea cu Mihai Goțiu si cu Elena, ambii membri USR dar înainte de toate, îndrăgostiți de Apuseni. Oameni implicati si cu soluții, alături de care voi milita pentru orice inițiativă benefică zonei, indiferent de culoarea politică”, a scris Bleonț.

Senatorul USR a scris un text în care îl ”curtează” pe Claudiu Bleonț. ”Audiență pentru Apuseni. Ieri, m-am întâlnit cu cetățeanul comunei clujene Beliș, Claudiu Bleonț. A fost o ”audiență” mai specială, în care am vorbit de ce nu se respectă drepturile moților (și cum putem face să fie aplicate), tăierile de păduri din Apuseni, includerea Munților Apuseni în mecanismul de finanțare europeană ITI, turism rural, canalizare, fructe de pădure și comunități captive în mâna unor primari conectați masiv la afacerile cu lemn. Dacă tot s-a întins cafeaua și apa plată pe mai multe ore, n-aveam cum să nu discutăm și despre management cultural și cum se pot dezvolta orașele (mai ales un oraș precum Clujul), dar și localitățile mai mici de pe urma evenimentelor culturale. Eu zic că moții și pădurile României au mai câștigat un apărător care e dispus să se implice cu toată energia în lupta asta. Că nu a dat degeaba buletinul de București pe cel de Beliș”, a scris Goțiu.

Foaiatransilvană.ro i-a scris actorului Claudiu Bleonț un mesaj, la care a fost atașată și fotografia cu pricina, pentru a-i solicita un punct de vedere. Până la această oră, actorul nu a răspuns. În momentul în care Claudiu Bleonț va răspunde mesajului, acesta va fi atașat la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *