Cluj Arena deschide vineri pista de atletism! Accesul va fi restricționat pentru maximum 40 de oameni

Posted by

Consiliul Județean Cluj informează opinia publică că începând de vineri, 15 mai, va fi deschisă pista de atletism a stadionului Cluj Arena, dar accesul pentru pregătire de performanţă sau sport de amatori va fi permis doar în limita a 40 de persoane concomitent şi cu respectarea unor măsuri specifice de siguranţă.

Începând cu data de 15 Mai 2020, se deschide pista de atletism exterioară în limita a 40 de persoane concomitent. Nu va fi permis accesul publicului la spaţiile care prezintă risc epidemiologic semnificativ (duşuri, saună, vestiar, sală de fitness, sală de masaj, sală de mese etc.).

La intrarea în incinta Cluj Arena, fiecărei persoane i se va lua temperatura corporală cu ajutorul unui termometru cu infraroşu.

Purtarea măştii de protecţie este obligatorie până la ieşirea pe pista de atletism”, a anunţat, joi, Consiliul Judeţean Cluj.

Instituţia face şi trimitere la site-ul oficial al MTS, unde a fost publicat documentul care reglementează activităţile sportive individuale, începând cu data de 15 mai.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuţ Stroe, a anunţat, miercuri, că din 15 mai, după încheierea stării de urgenţă, este permisă reluarea pregătirii de performanţă în sporturile individuale, între care şi atletismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *