Clujean arestat după ce a încălcat un ordin de protecție pentru a-și bate concubina

Posted by

Un bărbat a fost arestat de polițiștii clujeni în comuna Baciu, după ce a încălcat un ordin de protecție pentru a-și bate concubina.

Polițiștii din Baciu au dispus, la data de 7 noiembrie , măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 39 de ani, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu și violență în familie.

„În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 46 de ani, din comuna Baciu, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu ar fi fost agresată fizic de către concubinul ei, în vârstă de 39 de ani.

Bărbatul în cauză avea impus prin ordinul de protecție provizoriu să păstreze o distanță de 200 de metri față de aceasta”, a transmis IPJ Cluj.

Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar la data de 8 noiembrie, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *