Clujean arestat pentru crimă

Posted by

Polițiștii din Mureș au avut de soluționat un caz complicat, în care o femeie în vârstă de 58 de ani a fost găsită moartă, chiar în casa ei.

Polițiștii l-au prins după șase zile pe suspect.
Polițiștii l-au prins după șase zile pe suspect.

În prima fază, în data de 6 noiembrie 2023, pompierii din Mureș au fost chemați la Gornești să stingă un incendiu. În interiorul casei a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei femei în vârstă de 58 de ani.

De la început, polițiștii au stabilit că femeia a fost jefuită, deoarece lucrurile de valoare, bijuterii, dar și telefonul mobil nu au fost găsite.

Suspectul este din Cluj Napoca și a fost deja arestat în acest dosar, în data de 12 noiembrie, de către un judecător de la Tribunalul Mureș.

”Dispune arestarea preventivă a inculpatului D.L.C., pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 12 noiembrie 2023 şi până la data de 11 decembrie 2023, inclusiv”, se arată în încheierea penală.

Ancheta a confirmat această ipoteză

Semnalul telefonului mobil al victimei a fost localizat în județul Suceava. Ancheta a continuat, iar procurorii de la Mureș au adunat și alte probe importante, care au demonstrat că o parte din bijuterii au ajuns la Bacău.

Din acest motiv, au fost efectuate mai multe percheziții, la mai multe locuințe din cele două județe.

”Pentru administrarea probatoriului, prin delegarea de către procurorul de caz a organelor de urmărire penală din cadrul IPJ Mureş, la data de 11 noiembrie 2023 au fost efectuate, în judeţele Suceava şi Bacău, trei percheziţii domiciliare. Au fost identificate bijuterii şi un telefon mobil, posibil să fi fost sustrase din locuinţa persoanei vătămate, dar şi alte mijloace de probă”, a arătat IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Pe raza judeţului Suceava a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat, de 46 de ani, domiciliat în municipiul Cluj-Napoca, precizează sursa citată.

Dacă va fi găsit vinovat, clujeanu, riscă până la 25 de ani de închisoare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *