Clujean condamnat la închisoare pe viață. Ce mare grozăvie a putut comite de a primit o astfel de sentință

Posted by

Tribunalul Cluj a decis ca Vlad Cula să fie condamnat la detențiune pe viață, pentru comiterea infracțiunii de omor calificat, în varianta violenței în familie.

Judecătorii au decis să Vlad Culda este vinovat de faptul că și-a ucis mama, o femeie fără apărare, dând dovadă de o cruzime ieșită din comun.

Crima a avut loc în comuna Baciu, județul Cluj, în noaptea de 22 spre 23 martie 2021. Vlad Culda este acuzat că și-a lovit mama de mai multe ori în zona capului, cu un topor.

Criminalul era drogat și violent, dar oamenii legii l-au reținut, după o scurtă altercație. Anchetatorii spun că între bărbat și mama acestuia erau probleme de mai mult timp, iar într-un moment de nebunie s-a dus și i-a dat în cap.

Mama bărbatului i-a cumpărat acestuia un apartament în Cluj-Napoca, unde locuia alături de mai mulți prieteni ratați. Toți se drogau, iar mama i-a tot reproșat că este un ratat și că își distruge viața. Într-un acces de furie, bărbatul s-a dus la locuința femeii din Baciu, unde aceasta stătea cu un concubin, și scandalul a degenerat. 

De ce și-a ucis mama. Motivul este halucinant

La data de 22.03.2021, între orele 17:30-18:30, în timp ce se afla în locuința comună din Baciu, jud. Cluj, aparținând mamei sale ***, în vârstă de 53 de ani, în contextul refuzului anterior al acesteia de a vinde imobilul situat în Cluj-Napoca, deținut în coproprietate și de a-i remite din preț suma de 5.000 de euro, inculpatul Culda Vlad Bogdan a așteptat-o pe victimă să se întoarcă de la serviciu și după ce a intrat în casă și a făcut focul în șemineul de la parter, i-a aplicat cu corpuri dure, tăietoare și tăietor-despicătoare (topor și cuțit), lovituri repetate asupra corpului acesteia în față, cap, gât, mâini, cauzându-i leziuni care i-au produs suferințe prelungite, mărindu-i chinurile și au condus în final la decesul acesteia.

”Moartea victimei a fost deosebit de violentă, datorându-se hemoragiei externe consecutive multiplelor plăgi tăiate-despicate cranio-cerebrale cu fracturi craniene, hemoragie și dilacerare meningo-cerebrală, plăgii tăiate cervicale cu secțiunea vaselor mari ale gâtului și coloanei vertebrale cervicale C2 – C3 și traumatismului complex al ambelor mâini cu plăgi tăiate și tăiate-despicate cu fracturi cominutive și secțiuni vasculo-nervoase”, se arată în raportul medicilor legiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *