Clujean condamnat la patru ani de închisoare pentru că a furat câteva conserve RIO

Posted by

Un bărbat din Cluj Napoca a fost condamnat recent, de Judecătoria CLuj Napoca, la ani grei de închisoare. Patru ani de închisoare.

Otvos Andrei Radu a fost condamnat la patru ani și trei luni, de închisoare, cu executare. El este acuzat de procurori că a furat de mâncare.

Patru ani de închisoare pentru câteva conserve Rio
Patru ani de închisoare pentru câteva conserve Rio

Procurorii susțin că bărbatul a furat de șapte ori, conserve și cafea. În șapte rânduri diferite, profitând de neatenţia angajaţilor, a sustras diferite produse alimentare din incinta unor supermarketuri situate pe raza municipiului Cluj Napoca.

Concret a furat 48 de conserve cu ton marca RIO dintr-un magazin Mega Image. Prejudiciul total este de 872,78 lei, după care.

Ulterior, la data de 14.10.2022, a a furat 8 pungi de cafea, prejudiciul fiind de 456,72 lei.

Se pare că Otvoș avea predilecție pentru conservele RIO. Procurorii mai spun că la data de 21.10.2022, acesta a furat 22 conserve cu ton marca RIO. Ulterior, în aceeași zi a mai furat patru bucăţi de salam, toate din magazinul aparţinând Mega Image

Închisoare pentru 1.300 de lei

În cursul urmăririi penale, persoana vătămată Mega Image SRL a precizat că se constituie parte civilă cu sumele de 872,78 şi 487,88 lei, valoarea bunurilor sustrase şi 1.087,56 lei – cheltuieli monitorizare video.

Otvoș a primit patru ani și trei luni de închisoare cu executare. El a mai fost condamnt pentru furt de mâncare. Pentru asta a fost condamnat cu suspendare.

Acum, cu noua sentință, suspendare a fost revocat. Din acest motiv, pedeapsa finală este una foarte mare pentru acest tip de infracțiuni.

Referitor la circumstanțele personale ale lui Otvoș, instanța reține că acesta are vârsta de 28 ani, este necăsătorit, are studii medii şi nu are ocupaţie sau loc de muncă. Potrivit fişei de cazier judiciar, inculpatul este cunoscut cu multiple antecedente penale, în mod aparent recurgând frecvent la astfel de fapte pentru a-şi procura produse alimentare.

Chiar dacă a mai suferit condamnări, inculpatul a continuat să reitereze același comportament, agravându-şi situaţia personală, deşi este o persoană tânără, care ar fi avut posibilitatea de a se angaja pentru a-şi procura cele necesare traiului zilnic într-un mod licit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *