Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Clujean reținut în timp ce încerca să vândă droguri la UNTOLD. DIICOT l-a prins în flagrant

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu D.I.I.C.O.T. – Biroul Tehnic, cu sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, au derulat sâmbătă, acțiuni pentru prevenirea și combaterea traficului de droguri, realizând o prindere în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca, ]n contextul festivalului UNTOLD.

„Polițiștii au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce ar fi efectuat operațiuni de omercializare de substanțe psihoactive, fiind descoperite asupra sa 10 pastile ecstasy și 5 grame cristal (3CMC).

Astfel, împreună cu luptatorii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Serviciul pentru Acțiuni Speciale și specialiștii criminaliști, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul Cluj-Napoca.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate 454 de comprimate de ecstasy, 153 de grame de cannabis, 160 de grame de 3-CMC, 92 de grame de rezină de cannabis, 3 cântare de înaltă precizie, 6 grindere, 2 laptop-uri, 4.750 de lei, precum și alte obiecte”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi comercializat ecstasy și 3-CMC, pentru sume cuprinse între 600 și 1.600 de lei.

De asemenea, în perioada mai-iulie 2023, ar fi comercializat cannabis, pentru sume cuprinse între 20 și 50 de lei pentru un gram.

În baza probatoriului administrat, pe numele bărbatului de 33 de ani a fost emisă ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

SOCIAL

Peste 120 de percheziții domiciliare au avut loc în mai multe județe ale României, printre care și Clujul, la persoane bănuite de producerea, fabricarea...

EVENIMENTE

Guvernul României vrea să crească TVA-ul pentru vânzarea biletelor la evenimente culturale, iar acest lucru va duce automat la o creștere a prețurilor pentru...

EVENIMENTE

Weekend-ul acesta a fost un adevărat festival de drogați pe străzile Clujului, iar polițiștii clujeni au fost la datorie în cadrul unei ample acțiuni...