,

Clujeancă prinsă cu un kilogram de droguri de mare risc. Avea cristalele ascunse în roata de rezervă

Posted by

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat percheziții domiciliare într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, în seara de 27 septembrie 2023, polițiștii Poliției Municipiului Cluj Napoca – Biroul Rutier, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus de o femeie, descoperind, astfel, peste un kilogram de drog de mare risc, 3-CMC (cunoscut și sub denumirea de cristal), disimulat în compartimentul roții de rezervă.

Un kilogram de cristale a fost descoperit in masina traficantei.
Un kilogram de cristale a fost descoperit in masina traficantei.

În urma celor 4 percheziții domiciliare efectuate astăzi, 28 septembrie, în județul Bistrița-Năsăud, au fost descoperite și ridicate un laptop, mai multe obiecte purtătoare de urme și alte mijloace de probă.

La data de 28 septembrie a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a femeii, de 37 de ani, fiind sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Vom reveni cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *