Acasă EVENIMENTE Clujeanul care și-a omorât copilul, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ!

Clujeanul care și-a omorât copilul, condamnat la ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ!

0

Tatăl care și-a omorât în urmă cu un an de zile copilul de 8 ani la Cluj, Takacs Gyorgy, a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață, potrivit portalului de justiție clujust.

Taximetristul clujean Takacs Gyorgy și-a omorât fiul de 8 ani, după care după care s-a plimbat cu cadavrul pe bancheta din spate două zile în zona comunei Ciurila. 

Acesta a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat, iar Curtea de Apel Cluj l-a condamnat definitiv pe Gyorgy la închisoare pe viață. Bărbatul ar fi recurs la orobila răzbunare după mai multe certuri cu fosta soție. 

În noaptea de 25 iulie 2020, după o prealabilă activitate de premeditare, şi-a înjunghiat fiul de 8 ani cu un cuţit, provocându-i decesul. El s-a ascuns pe un deal când au venit polițiștii. Bărbatul a urmărit autoritățile din acel loc, după ce i-au descoperit fiul mort. 

El a fost prins după trei zile în zona localităţii Filea de Jos, comuna Ciurila. Acesta şi-a recunoscut faptele, deşi după comiterea crimei faţă de fiul său, taximetristul din Cluj a încercat să îşi ia  viaţa. 

Curtea de Apel Cluj a respis apelul tatălui criminal împotriva sentinţei Tribunalului de condamnate la închisoare pe viaţă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.