Clujeanul desemnat membru corespondent al Academiei Române

Posted by

Clujeanul desemnat membru corespondent al Academiei Române. Este vorba de scriitorul și profesorul universitar Aurel Teodor Codoban, de la secția de filosofie, teologie, psihologie și pedagogie.

Clujeanul desemnat membru corespondent al Academiei Române
Clujeanul desemnat membru corespondent al Academiei Române

Acesta a fost desmnat membru corespondent în cadrul alegerilor desfășurate la Academia Română, desfășurate miercuri, 20 martie. Au fost desemnați trei membri corespondenți și membri de onoare.

Ceilalți membri corespondenți sunt Gerard Jităreanu la secţia de ştiinţe agricole şi silvice, Tudorel Andrei la secţia de ştiinţe economice, juridice şi sociologie și Aurel Teodor Codoban la secţia de filosofie, teologie, psihologie şi pedagogie.

Cine sunt membri de onoare?

Membri de onoare ai Academiei Române au fost aleși Mihai Zamfir la secţia de filologie şi literatură, iar din străinătate – Gheorghe Cojocaru din Republica Moldova la sSecţia de ştiinţe istorice şi arheologie, Alexandru Zaharescu (SUA) – Secţia de ştiinţe matematice, Daniel Ioan Tătaru (SUA) – Secţia de ştiinţe matematice și respectiv Radu J. Bogdan (SUA) – Secţia de filosofie, teologie, psihologie şi pedagogie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *