Acasă EVENIMENTE Clujeanul Marius Balo a făcut turul României. A stat opt ani într-o...

Clujeanul Marius Balo a făcut turul României. A stat opt ani într-o închisoare din China

0

Întors din China, unde a ispășit o pedeapsă de opt ani de zile, pentru o infracțiune economică, pentru că nu a putut explica o sumă de sub 100 de euro, clujeanul Marius Balo a făcut turul României.

După mai multe luni de zile, Marius a ajuns la Cluj Napoca, unde a fost așteptat de o mână de oameni la intrarea în oraș. Ceremonia oficială a avut loc la Monumentul Rezistenței Anticomuniste, din centrul municipiului Cluj Napoca, și unde au participat înaște fețe bisericești.

”Mulțumim bunului Dumnezeu! Am ajuns acasă”, a fost ultima postare scrisă de Marius, care pe parcursul sutelor de zile, cât a durat plerinajul a ținut un fel de jurnal online, pe pagina sa de facebook.

Ultima noapte din pelerinaj a fost petrecută la Apahida

Pe parcursul pelerinajului, Marius Balo a putut înopta la bisericile ortodoxe, la oameni de bine sau la pensiuni unde a fost primit cu brațele deshise de către gazde. Povestea lui Marius Balo este una de ascultat și de luat aminte.

Ultima noapte de pelerinaj a fost petrecută la Apahida, județul Cluj. Aici a fost gazda preotului Sorin Trâncă.

„În această seară începând cu ora 17 am fost așteptați cu mare drag de Părintele paroh Sorin Trancă și credincioșii din Apahida. Spun așteptați pentru că împreună cu mine au ajuns la Apahida și doi oameni foarte dragi sufletului meu: Cerasela Lupu pe care am întâlnit-o la Oltenița și Neluțu Câmpulungeanu din Lehliu Gară. Mi i-a scos bunul Dumnezeu în cale atunci când am trecut pe acolo și iată că întâlnirea noastră nu a fost întâmplătoare. Am înțeles acest lucru cu adevărat doar azi când mi-au apărut în cale, după ce au condus mai bine de 600 de kilometri să fim împreună în ultima zi a acestui Pelerinaj binecuvântat. Mulțumesc cu adâncă smerenie bunului Dumnezeu pentru acești oameni cu totul minunați”, a scris Marius Balo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.