, ,

Clujenii fac haz de necaz. Ziua Mondială a a navigatorului s-a sărbătorit la Cluj. Ploaia a inundat un mare bulevard din oraș

Posted by

După ploaia de duminică dimineața, mai multe zone din Cluj Napoca au fost inundate.

Din acest motiv, Bulevardul Muncii a fost complet inundat, zona semănând cu un lac. Clujenii scriu că Emil Boc mai bine s-ar ocupa de problemele orașului decât să se filmeze în fiecare week-end la Piața Volantă.

”Ziua Internaţională a Navigatorului a fost sărbătorită cum se cuvine la Cluj. Cu această ocazie s-a amenajat un canal navigabil pe Bulevardul Muncii. Singura gafă a organizatorilor pe care le putem reproșa ar fi, că au uitat să-l invite pe cel mai cunoscut navigator al României, fostul președinte marinar. În rest felicitări primarului Boc. Chiar a ieșit o baltă mare de la un om micuț…”, a scris Adrian Marhiș.

Boc s-a fotografiat din nou în piața volantă

În ultima vreme, primarului municipiului Cluj Napoca a fost fotografiat din nou în piața volantă de alimente, cu plasele pline.

Este inexplicabil faptul că primarul Clujului este surprins, aproape săptămânal la Piața Volantă de Alimente.

”Cluj-Napoca: Produse proaspete de calitate la piața volantă de lângă Cluj Arena. Susținem producătorii locali. Astăzi am vizitat standurile producătorilor locali din piața volantă amenajată lângă stadion. Cu această ocazie, le-am mulțumit încă o dată producătorilor pentru produsele proaspete de sezon puse la dispoziția clujenilor și i-am asigurat în continuare de tot sprijinul municipalității pentru activitatea desfășurată”, a scris primarul Clujului, Emil Boc, pe o rețea de socializare.

sursa foto: Emil Boc / facebook
Piața volantă se desfășoară săptămânal în această zonă, după următorul program:
 
– în fiecare zi de marți și miercuri, în intervalul orar 14:00-19:00;
– în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 07:00-16:00.
De asemenea, în fiecare zi de joi este deschisă o piață volantă în cartierul Gheorgheni. str. Unirii (capătul liniei 3) în intervalul 14:00-19:00.

S-a emis mesaj Ro Alert

În cursul dimineții de duminică, pompierii de la ISU Cluj au emis un mesaj de tip Ro Alert, de vreme severă.

”A fost emis mesaj RO-ALERT de Cod Portocaliu de furtună în comunele Tritenii de Jos, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Ploscoș; Valabil până la ora 12:45. Am primit o primă solicitare de pe strada Stânjeneilor, unde s-a raportat un garaj inundat. Se deplasează la fața locului o autospecială cu o motopompă”, au transmis cei de la ISU Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *