Connect with us

Hi, what are you looking for?

ACCIDENTE

Clujenii fac haz de necaz. Ziua Mondială a a navigatorului s-a sărbătorit la Cluj. Ploaia a inundat un mare bulevard din oraș

După ploaia de duminică dimineața, mai multe zone din Cluj Napoca au fost inundate.

Din acest motiv, Bulevardul Muncii a fost complet inundat, zona semănând cu un lac. Clujenii scriu că Emil Boc mai bine s-ar ocupa de problemele orașului decât să se filmeze în fiecare week-end la Piața Volantă.

”Ziua Internaţională a Navigatorului a fost sărbătorită cum se cuvine la Cluj. Cu această ocazie s-a amenajat un canal navigabil pe Bulevardul Muncii. Singura gafă a organizatorilor pe care le putem reproșa ar fi, că au uitat să-l invite pe cel mai cunoscut navigator al României, fostul președinte marinar. În rest felicitări primarului Boc. Chiar a ieșit o baltă mare de la un om micuț…”, a scris Adrian Marhiș.

Boc s-a fotografiat din nou în piața volantă

În ultima vreme, primarului municipiului Cluj Napoca a fost fotografiat din nou în piața volantă de alimente, cu plasele pline.

Este inexplicabil faptul că primarul Clujului este surprins, aproape săptămânal la Piața Volantă de Alimente.

”Cluj-Napoca: Produse proaspete de calitate la piața volantă de lângă Cluj Arena. Susținem producătorii locali. Astăzi am vizitat standurile producătorilor locali din piața volantă amenajată lângă stadion. Cu această ocazie, le-am mulțumit încă o dată producătorilor pentru produsele proaspete de sezon puse la dispoziția clujenilor și i-am asigurat în continuare de tot sprijinul municipalității pentru activitatea desfășurată”, a scris primarul Clujului, Emil Boc, pe o rețea de socializare.

sursa foto: Emil Boc / facebook

Piața volantă se desfășoară săptămânal în această zonă, după următorul program:
 
– în fiecare zi de marți și miercuri, în intervalul orar 14:00-19:00;
– în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 07:00-16:00.
De asemenea, în fiecare zi de joi este deschisă o piață volantă în cartierul Gheorgheni. str. Unirii (capătul liniei 3) în intervalul 14:00-19:00.

S-a emis mesaj Ro Alert

În cursul dimineții de duminică, pompierii de la ISU Cluj au emis un mesaj de tip Ro Alert, de vreme severă.

”A fost emis mesaj RO-ALERT de Cod Portocaliu de furtună în comunele Tritenii de Jos, Frata, Cojocna, Ceanu Mare, Ploscoș; Valabil până la ora 12:45. Am primit o primă solicitare de pe strada Stânjeneilor, unde s-a raportat un garaj inundat. Se deplasează la fața locului o autospecială cu o motopompă”, au transmis cei de la ISU Cluj.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Fost diacon și șofer al mitropolitului Clujului, IPS Andrei, ajuns ulterior ofițer la Poliția Rutieră, unde a condus mașinile de poliție pentru mai bine...

EVENIMENTE

Zeci de preșcolari de la Grădinița din Apahida sunt obligați să doarmă pe jos, pe saltele, într-o sală de mese, transformată în sală de...

EVENIMENTE

La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj au fost sesizați despre producerea unui accident de...