Connect with us

Hi, what are you looking for?

SOCIAL

Clujenii sunt așteptați să se bucure de concerte de calitate la Cluj Folk Fest 2023, în Camping Colina! S-au pus în vânzare primele abonamente

Ediția a treia a festivalului Cluj Folk Fest are loc în acest an în perioada 8-9 septembrie 2023 și este prima care va avea loc în aer liber, locația fiind una superbă, în Camping Colina, la capătul cartierului Mănăștur. Organizatorii au pus astăzi în vânzare primele abonamente de tip early bird.

Artiștii care vor urca pe scena ediției de anul acesta sunt: Teodora Iacob și Whites Notes (Cluj-Napoca), Daniel Făt, Semnal M (variantă acustică), trupa Sunt un frate tînăr (Teo Boar, Dorin Andone, Vlady Cnejevici) cu un show in memoriam Florian Pittiș cu hiturile Pasărea Colibri și renumitul folkist Florin Chilian, toți în 8 septembrie.

În 9 septembrie vor concerta Ana Maria Ivan (câștigătoarea Concursului Național de Talente de la Cluj Folk Fest 2022), Zoltan Butuc, clujeanul Adrian Sărmășan, folkistul veteran Cristian Buică și renumitul Dinu Olărașu.

De asemenea, pasionații de folk vor avea ocazia să participe și la un Concurs Național de Talente în a doua zi de festival, pe 9 septembrie, dotat cu premii în bani, iar la finalul căruia marele câștigător va avea șansa să ofere un recital pe scena ediției viitoare Cluj Folk Fest.

Festivalul propune o serie de discuții Folk Talks cu invitați ai festivalului a căror nume vor fi anunțate și diverse activități de tip camping pe care le vom comunica în perioada imediat următoare.

Prețul abonamentelor EARLY BIRD este de 149 de lei.

Acestea pot fi achiziționate prin intermediul platformei Ambilet.ro, accesând acest link: https://shorturl.at/tABEG.

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces doar însoțiți de un adult plătitor de abonament sau bilet.

Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unui act doveditor (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate). Pentru rezervare le rugăm sa ne contacteze la adresa de email: clujfolkfest@gmail.com.

Cluj Folk Fest este un festival înființat acum trei ani cu scopul promovării acestui gen muzical și al artiștilor care cântă muzică live dar și pentru promovarea de valori pozitive în comunitate cum ar fi apropierea de natură. Festivalul a găzduit până acum două ediții indoor cu 25 de concerte cu artiști naționali cunoscuți și a organizat un Concurs Național de Talente, lucru care va continua și în acest an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

SOCIAL

Festivalul, ajuns la a treia ediție, propune în zilele de 8 și 9 septembrie o serie de 10 concerte atractive cu artiști clujeni și...

SOCIAL

După două ediții care au avut loc la Casa de Cultură a Studenților, festivalul Cluj Folk Fest va ieși în aer liber pentru prima...

NATIONAL

Celebrul artist Mircea Rusu, fost primar al comunei mureșene Band, a fost trimis la închisoare pentru a ispăși o pedeapsă de 3 ani, după...