Clujenii sunt așteptați sâmbătă la Mărișel la un concurs inedit de ceaune!

Posted by

Cu mic cu mare, clujenii sunt așteptați sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 10:00, la un concurs inedit de ceaune, în zona pârtiei de schi Mărișel Ski Bike Resort.

Este vorba de o competiție a celor mai delicioase ceaune din județul Cluj.

Regulamentul concursului de ceaune

Potrivit regulamentului, se punctează: păstrarea gustului nativ al ingredientelor , utilizarea condimentelor adecvate, complementaritatea ingredientului principal cu adaosurile folosite, respectarea temperaturii de servire a preparatului, armonizarea culorilor, aromelor, combinarea corectă a materiilor prime.

Juriul va pune accent, de asemenea, pe punerea în valoare a ingredientelor, pe folosirea economică şi ingenioasă a lor, pe realizarea montajului pe farfurie cu ingrediente şi decoruri exclusiv comestibile. Conform regulamentelor concursurilor  de gastronomie, ierarhia va fi dată de media aritmetica a punctelor acordate de fiecare membru al juriului, pentru fiecare echipa.

Toţi concurenţii vor primi diplome de participare, iar primii trei vor primi cupe, diplome, medalii şi premii.

Nu vor lipsi nici responsabilii cu buna dispoziție: Badiu Nicolae ~ taragot, Rosu Alexandru ~ la orga, Anicuta Rosu ~ solist, Stoica Nicu ~ fluer, Nelu Ban Fantana ~ solist.

Regulamentul complet al concursului poate fi consultat AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *