Connect with us

Hi, what are you looking for?

SOCIAL

Clujenii sunt așteptați sâmbătă la o serbare câmpenească în Vâlcele. Aurel Tămaș, invitat special!

Dacă nu v-ați făcut niciun plan pentru acest weekend, puteți alege să petreceți o zi relaxantă sâmbătă, 19 august, în satul clujean Vâlcele, comuna Feleacu, la o serbare câmpenească care îl are ca invitat special pe celebrul interpret Aurel Tămaș.

Serbarea câmpenească va debuta dimineața cu un campionat de fotbal, de la ora 10, între echipele din satele Vâlcele, Aiton, Rediu și Feleacu, urmat de jocuri și activități pentru copii.

De la ora 17:00, lângă fostul C.A.P. Vâlcele, toți iubitorii de folclor sunt așteptați la un spectacol, susținut de interpreți consacrați, acompaniați de un grup instrumental din cadrul Orchestrei „Cununa Transilvană” al CJCPCT Cluj, alături de ansambluri folclorice.
Printre aceștia: Aurel Tămaș și „Băndașii de la Cluj”, Oana Bozga-Pintea, Mariana Morcan, Marcela Silaghi, Denisa Perde-Rus, Claudiu Ferko și Camelia Darvaș.

Pe scenă vor prezenta jocuri tradiționale Ansamblurile „Din Dealul Feleacului” și „Cununa Apusenilor” al Casei de Cultură „Dumitru Sopon” din Gilău.

Cei prezenți se vor bucura și de momente de muzică ușoară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Mai multe imagini și înregistrări video cu o petrecere, la care au participat mai vânătorii clujeni, au fost postate pe o rețea de socializare....

CALEIDOSCOP

La puțini kilometri de Cluj Napoca, la Feleacu, preotul Sabin Făgăraș are propria plantație de kiwi, de unde, anual, adună cantități mari din prețiosul...

EVENIMENTE

Traficul a fost paralizat în această dimineață pe drumul de coborâre din Feleacu, după ce o autoutilitară a fost cuprinsă de flăcări. Camionul a...