,

Clujenii sunt invitați la marea împădurire în Câmpenești. 10.000 de puieți vor fi plantați

Posted by

Amânată în urmă cu câteva săptămâni din cauza condițiilor meteo nefavorabile, marea campanie de împădurire din localitatea clujeană Câmpenești va avea loc, la sfârșitul acestei săptămâni. 

Potrivit primarului din Apahida, Grigore Fati, vor fi plantați 10.000 de puieți, deasupra lacului 1 din Câmpenești, în același loc unde s-au plantat și anul trecut.

„Împădurire Câmpenești #3 – 22 aprilie 2023 Din a doua încercare pe acest an, plantăm 10.000 de stejari și frasini în Câmpenești, deasupra lacului 1, locația unde am plantat în primăvara anului trecut. Locație Google Maps – 46.85254812302511, 23.709883125666742.

Ora de începere – 09.30. Vă așteptăm la cortul amenajat la locație, unde veți primi mănuși, unelte (una la 3 persoane), puieți, un sandwich și veți avea posibilitatea să vă luați apă. Vă rugăm să vă aduceți, fiecare, recipiente pentru apă.

Veți semna un proces verbal de protecție a muncii, veți primi un instructaj și veți fi îndrumați spre locul de plantare în grupuri de 30-50 de persoane.

Estimăm durata campaniei de plantare la 3 ore. La finalizare, vă invităm la un ceaun la sediul Pescăriei din Câmpenești, str. Salcâmilor nr. 148. Parcarea se va face pe strada Salcâmilor, până la dig (și pe dig), fără a bloca circulația. Poliția locală va gestiona acest aspect. Mulțumim locuitorilor din zonă pentru înțelegerea disconfortului creat!

Se pare că vremea va fi perfectă pentru această activitate, dar vă rugăm să urmăriți prognozele meteo și să vă îmbrăcați corespunzător! Plantăm în Câmpenești!!!”, a transmis Fati pe pagina de Facebook a primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *