Clujenii sunt invitați să vină cu propuneri și idei pentru Zilele Clujului 2023

Posted by

Zilele Clujului 2023 vor avea loc la mijlocul lunii mai, iar municipalitatea îi invită pe clujeni să vină cu propuneri și idei pentru ediția din acest an.

Ca în fiecare an, vă invităm să creionăm împreună sărbătoarea orașului și să transmiteți Primăriei ideile și propunerile dumneavoastră pentru ediția a XI-a a evenimentului, care va avea loc în perioada 18-21.05″, a scris Emil Boc pe Facebook.

Apel la proiecte și idei

Primăria Cluj-Napoca a lansat apelul de idei pentru a XI-a ediție a Zilelor Clujului. Termen limită transmitere propuneri: 14 aprilie 2023.

Zilele Clujului vor avea loc în acest an în perioada 18-21 mai. Primăria municipiului Cluj-Napoca invită clujenii și nu numai să transmită idei și propuneri de proiecte pentru conturarea programului din acest an până în data de 14 aprilie.

Ediția aniversară desfășurată anul trecut a fost un spectacol care timp de 4 zile a oferit clujenilor și turiștilor emoție, zâmbete, bucurie și nu în ultimul rând, un veritabil motiv de sărbătoare.

Încet – încet am devenit mai mult decât un oraș. Am devenit o comunitate puternică, unită, armonioasă, multiculturală” – așa a început anul trecut spectacolul de drone, cu definiția a ce suntem astăzi la Cluj-Napoca.

Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități: în fiecare an publicul de toate vârstele, universități, instituții, ONG-uri, companii și nu în ultimul rând asociații culturale, sportive, sociale sau de alt tip contribuie la realizarea programului noii ediții prin idei de evenimente, de proiecte sau acțiuni care să rezoneze cu valorile comunității clujene.

Propunerile pot fi transmise pe adresa zileleclujului@primariaclujnapoca.ro sau prin Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, str. Moţilor nr. 7, precum și la primăriile de cartier, până la data de 14 aprilie 2023.

Noutățile despre program și activitățile din cadrul evenimentului vor fi publicate și pe pagina de facebook Zilele Clujului http://fb.com/ZileleClujului/ & Municipiul Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *