Connect with us

Hi, what are you looking for?

ADMINISTRATIV

Clujenii sunt responsabili. RECORD de deșeuri colectate de aparatele de reciclare cu recompensă

Aparatele de reciclare cu recompensă au eliberat un număr de 385.000 de bilete de transport în comun din vara anului trecut și până în prezent, fiind colectate peste 5.7 milioane de ambalaje și deșeuri.

Clujenii s-au dovedit a fi extrem de responsabili în a aduce deșeurile reciclabile la aparatele cu pricina pentru a primi în schimb bilete de transport în comun.

Municipalitatea a anunțat că astfel de programe vor continua la Cluj-Napoca.

„Cantitate record de deșeuri colectate de clujeni la aparatele de reciclare cu recompensă! În Piața Hermes în numai 13 zile au fost colectate peste 60.000 ambalaje la noul aparat de reciclare cu recompensă.

Din vara anului trecut și până în prezent, la cele trei puncte cu recompensă pentru colectarea selectivă a ambalajelor – tip PET/plastic, doze, sticle – au fost colectate peste 5,7 milioane ambalaje, în schimbul cărora au fost eliberate 385.000 bilete de transport în comun.

Vă felicit și vă mulțumesc, dragi clujeni, pentru spiritul civic de care dați dovadă și implicarea fiecăruia pentru un oraș mai curat. Continuăm astfel de programe, mergem mai departe!”, a transmis primarul Emil Boc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

ADMINISTRATIV

În timp ce unul dintre cele mai mari cartiere din Cluj-Napoca, Mărăștiul, nu dispune de nicio bază sportivă pentru locuitorii ei, baza Farmec zace...

EVENIMENTE

Primăria Cluj-Napoca și-a anunțat susținerea campaniei naționale „Let’s Do It, Romania!” și îi așteaptă pe clujeni să se alăture Zilei de Curățenie Naționale, care...

ADMINISTRATIV

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că va continua proiectul autobuzelor școlare pentru elevii din clasele 0-IV prin care este asigurat transportul cu autobuzele școlare din...