Clujenii sunt șocați de prețurile mici la curent

Posted by

Clujenii sunt șocați de prețurile mici la curent. În cel mai scump oraș din România, Cluj-Napoca, facturile de electricitate sunt foarte mici, de 10-20 lei.

Clujenii sunt șocați de prețurile mici la curent
Clujenii sunt șocați de prețurile mici la curent

Un clujean a rămas șocat de acest lucru și a relatat pe o rețea de socializare.

„M-am mutat aici de aproape un an jumăte, iar cel mai mult am platit 15 lei. Câteva cunoștințe de-ale mele tot în jur de 10-20 lei platesc.

În orașul de unde vin plateam cate 50-100 lei, depinzand de lună, tot aceeași firmă (electrica furnizare) si tot acelasi consum (frigider, masina de spalat, laptop, becuri, router, centrala).

Sunt ceva reduceri mai speciale prin Cluj, sau îmi fura un vecin curent în vechea locuință?”, s-a întrebat clujeanul.

De ce există facturi mici la electricitate 

Unul dintre motivele pentru care clujenii au facturi mici la curent este că, cel  mai probabil, nu se citește și nu trimite indexul, iar cei de la Electrica facturează în baza unui consum minim raportat.

Explicațiile clujenilor despre facturile mici la electricitate

„Eu zic sa verifici indexul de pe ceas cu ce ai pe factura. 15 lei poate e doar abonamentul, nu ai cum sa consumi atat de puțin într-o casa normală. La o garsonieră de 40 mp tot avem factura medie in jur de 60 de lei”.

„In apartamentul de la Cluj stam 10-12 zile /luna, platim estimarile cam 43-45 lei. Factura de regularizare 33-35 lei. Frigiderul functioneaza non stop, filtru+pompa acvariu 8 ore/zi, in rest 2 tv-uri, becuri, mici electrocasnice. Si mie mi se par facturile ( tot Electrica Furnizare) decente”.

„Stai cuminte, în câteva luni deschizi un topic în care întrebi de ce ți-a venit 6000 de lei factura!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *