, ,

Clujul are campional național la box. Elisei Otvoș a trecut de toți adversarii

Posted by

Tânăra speranță a boxului românesc, Elisei Otvoș a confirmat din nou. De data asta, tânărul sportiv, de 14 ani, din Florești, județul Cluj, a reușit să câștige titlul de campion național.

Elisei a concurat la Brăila, în cadrul campionatelor naționale destinate juniorilor. El a trecut, rând pe rând, de toți adversarii, și s-a impus în fața acestora, prin victorii categorice.

Elisei Otvos (centru) a obținut titlul de campion național la box.
Elisei Otvos (centru) a obținut titlul de campion național la box. Sursa foto: Marius Lupo

Tânărul boxer, care vrea să câștige titlul de campion olimpic la box, la Olimpiada din 2028, este legitimat la clubul Rai Boxing, și este antrenat de antrenorul emerit Victor Lupo.

”Doar ce s-a încheiat Campionatul Național de Box pentru junioro, 2023, Brăila. Elisei Otvoș a câștigat medalia de aur și este campion național de box, categoria 70 de kilograme. Singurul boxer din județul Cluj, campion național 2023 … Felicitări, Eli”, a scris antrenorul emerit de box, Victor Lupo.

Se pregătește pentru Olimpiada din 2028

După rezultatul de excepție de la Brăila, părinții lui Elisei, care locuiesc în Florești, au scris un mesaj emoționant.

Aceștia au anunțat că își vor susține copilul pentru a-și împlini visul, acela de a ajunge campion olimpic.

”Elisei, dragul nostru fiu. Eu și mama ta, eram siguri chiar de când te-ai născut că vei fi un mare campion și te-am tratat sau iubit ca atare. Astăzi, 7 octombrie ai demonstrat întregii țări ceea ce noi știam de mult: azi ai devenit campionul României. Prin performanta ta uimitoare ne-ai făcut sa zâmbim să visăm sa fim fericiți din nou. Lupta si munca ta zilnică nu se termina aici. Urmează campionatele europene, mondiale si mult visata Olimpiadă. Știm că o să reușești și în aceste competiții. Te iubim atât de mult Elisei, campionul nostru”, a scris Lucian Otvoș, tatăl lui Elisei

Elisei Otvoș este elev la Liceul ”Dumitru Tăuțan” din Florești. Sportivul a fost deja convocat la lotul național de box, unde s-a făcut remarcat pentru talentul său și pentru rezultatele foarte bune pe care le obține.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *